1973marcin Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 dzisiaj widziałem ciekawe nartki http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_narty&id_grupy=1392 zastanawiam się czy je kupic dla 8 latki, jest fajna cena, córa na razie śmiga na p60 od 2 lat (wersja z prezydentem na jednej a na drugiej premier namalowany) jeździ teraz 5 sezon, zana ktoś może tą nartę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 nie ta narta miał być dobermann slj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momasz Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 A myślałem, że mnie nie tak łatwo rozbawić a tu prosze ... Musze dzisiaj powiedzieć swojemu synowi (4,5), że koniec z ciam ciaramciam i bierzemy sie do roboty. pozdrawiam TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 dlaczego rozbawić narta ma 131cm, jest to narta dosyć trudna ale myślę ze da sobie rade, chciałem się dowiedzieć czy ktoś zna tą narte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 10 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 dobermana ktoś mi podkupił wiec mała teraz jeździ na omeglasach i jest bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Ja tam o nartach dla dzieci nie wiem, ale mam kask juniorski Carrery fajny - ostatni i już nie będzie takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 kask na ten sezon jeszcze ma a na nastepny sezon już sobie wybrała (musiał być pod kolor nart i butów a był tylko żółty i sobie zamówiła taki sam tylko niebieski z czerwonym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi