marczello Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Co powiedziecie o tej narcie?Czy ktoś z Was jezdził na tym?Jakie opinie i wrażenia?Jaka długosc sie jej dobiera?Moje parametry 177cm , 80kg, umiejętności b.dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ujezdzalem i bardzo dobra narta. Mysle, ze dla Ciebie to dlugosc 170cm. Jak sie jedzie rekreacyjnie to narta wycina dluzsze luki, jednak jak ja donisniesz, dolozysz newtona to skrety staja sie krotsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJBI Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Narta BOMBA -jeździłem już w lutym tego roku. Bardzo gorąco polecam. Długość jak napisał Bobic 170 będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Widziałem je w sklepie ale niestety cena zapiera dech w piersiach , Bobuś możliwe że są droższe od SL WC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Rejsmenku, tak,to mozliwe, ale te narty sa z wiazaniami. Swoja droga widziales w sklepach WC SL na ten rok, bo ja nie. Narta komorkowa zawsze byla tansza od sklepowki, bo byla sprzedawana bez wiazan, no i nie bylo jej oficjalnie w sklepach P.S. Chyba, ze sie walnales i chodzilo Ci o WC SC ? Od WC SC Progressor nie jest drozszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Przed wczoraj oglądałem w Rybniku wychodziło na że Progresor był najdroższy z kolekcji Fischera w sklepie , byc może że to był SC (wiesz oczopląs od ilości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Bobuś czy to jest narta do wszystkiego? Wiesz Sl i GS w jednym? Jak sie sprawuje na twardym?Dzięki za odp pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Wiesz - nie ma nart do wszystkiego. Ja bym jej nie klasyfikowal zarowno do SL jak i do GS. Uwazam, ze jest to narta jednak do troszke dluzszych skretow. Co sie tyczy zas cen, to Progressor nie powinien byc drozszy od WC SC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 No witamy pięknieod niepamiętnych czasów się nam odezwał RAJBI Nasz lokalny SERVICEMAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 niepowinien być droższy ale jest droższy aż o 200 2399 a wc sc 2199 w rybniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 Progressor - 2399 z wiazaniem FX12 Flow, 2599 z Z13 WC SC - 2599 z FX12 Flow, 2699 z Z13, 2799 z Z17 Komuś śię chyba w sklepie ceny pierdyknęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 ale to nie naszproblem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ujezdzalem i bardzo dobra narta. Mysle, ze dla Ciebie to dlugosc 170cm. Jak sie jedzie rekreacyjnie to narta wycina dluzsze luki, jednak jak ja donisniesz, dolozysz newtona to skrety staja sie krotsze. czy Progressor to taka trochę "miększa" gigantka ? bo pod butem zdaje się ma 70mm , więc trochę więcej niż narty gigantowe Fischera I ciekaw jestem , jak sprawuje sie ta narta przy większej prędkości na twardym stoku a tak poza tym to narta robi wrażenie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Z tego co mi tłumaczono to jest to taka narta miedzy Sc a Rc jesli chodzi o skręt , raczej do jazdy dłuższym niż krótszym ale jak wcisniesz to pojedzie i jak slalomka zresztą tylko metr w góre róznicy (w promieniu) przy tej samej długosci narty, bardzo ciekawa sprawa jak bym miał kase to bym w to zainwestował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi