fikol Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Poszukuję mojego kolegi ze studiów we Wrocławiu - zapalonego narciarza i pasjonata koszykówki (SPARTAKUS JELENIA GÓRA za czasów CZ. KOWGIERA) z JELENIEJ GÓRY (ZABOBRZE) ksywa BENEK albo któregoś z jego kumpli np. Siwego... w celu ewentualnego ponartowania... BERNARD KAMIŃSKI - lat około 35 (może grasować również we Wrocku) BARDZO PROSZĘ BRAĆ NARCIARSKĄ o POMOC !!!! Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 a przez nasza-klasa.pl próbowałeś szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 tylko uzbrój się w cierpliwość korzystając z naszej klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 A co, chcesz mu łomot spuścić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Nasza klasa jest skuteczna - jednak wymaga sporo cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 A tam zaraz łomot..... na piwo pożyczył dychę i nie oddał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ehhhh... cholery można dostać - jakoś mi się nie udaje z tą nasza-klasa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ehhhh... cholery można dostać - jakoś mi się nie udaje z tą nasza-klasa.pl cierpliwosc cierwpilowsc i jeszcze raz cierpliwosc ... portal nie spodziewal sie takiej popularnosci i troche ich to przeroslo ale zbieraja sie ...generalnie fajna sprawa ...w kregu moich znajomych wrecz "psychoza" poszukiwan znajomych na naszej klasie, wszyscy w kolo nasza klasa nasza klasa ale zeby nie bylo nie mam nic przeciw a wrecz odwrotnie pozdrawiam ps. wczesnym ranem chodzi fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Ehhhh... cholery można dostać - jakoś mi się nie udaje z tą nasza-klasa.pl Sprawdziłem, niestety ani we Wrocławiu, ani w Jeleniej Górze nie ma zarejestrowanych Bernardów Kamińskich. Bez wskazywania miasta znalazło dwóch, ale jeden 22 lata, a drugi 31. Z info na stronce: od 8 stycznia ma działać normalnie (jak serwery wymienią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Wielkie dzięki za pomoc.... !!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 fikol pozostaje jedynie PCK......jak zaraz po wojnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi