snowcartel Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 Cześć, niedługo zamierzam kupić buty narciarskie ale nie wiem gdzie i jakie . No to tak mam 15 lat,mieszkam we Wrocławiu , warze ok 68kg, co do stopy to: długa, huda łytka, niskie/średnie podbicie ,mój poziom umiejętności narciarskich oceniam na 8/9 a więc wysoki.Potrzebuje butów do jazdy po wszelakich trasach od przygotowanych tras aż po głęboki śnieg, a więc dobrze by było jeśli dobrze spisywały by się w slalomie, w szybkiej jeździe po przygotowanych trasach, po za trasami oraz czasami w snowparku (hopy). Jeźdzę cały dzień a więc dobrze było by aby buty były dosyć wygodne. Buty będą jeździły w tym roku jeszcze z nartami blizzard XO3 a w przyszłym sezonie najprawdopodobniej z nartami atomic metron m:8 lub atomic nomad deepred. Buty w przedzialѥ cenowym od 0 do 800(koniecznie nowe, nie na allegro) może być troch więcej.Nie wiem czy za tą cenę coś się znajdzie. Doradzćće jake konkretnie modele i gdzie kupować (Wrocław), myślałem o ski team, makro, decathlon, Quattro sport. Nie zwracam uwagi na cenny katalogowe bo np. na stronie ski team jedne buty kosztują 1500, a następnego dnia ide do ski team te same buty za 1099. Jeszcze jedno pytanie, gdzie we Wrocławiu jest giełda narciarska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 Witaj "Takie rzeczy to tylko w erze..." ogólnie to radzisz sobie wysmienicie i potrzebujesz butów do wszystkiego , a tak sie składa ze moge Ci polecic tak owe i wg mnie zdadza egzamin choc katalogowo to są one sportowe a tak naprawde to są do wszystkiego i wysmienicie trzymają szczupłą stope - Tecnica Diablo - sa do wszystkiego a flex tez w sam raz nie za duży wiec polatasz na nich i nie za mały wiec na trasy jak przycisniesz to też da rade co do ceny to nie wiem czy znajdziesz za 800 zł bo chodzą newki za 999 z zeszłego sezonu - taniej nie widziałem ale ja nie bardzo szukałem wiec może znajdziesz jeszcze taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi