frjjn Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 A ja chciałem wpisać coś zupełnie innego i tyle razy ile wpisywałem to pisało że zajęty więc z nerwów walnołem w klawiature i wyszło coś takiego to spróbowałem i było ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Wiele, wiele lat temu, kiedy w firmie stawiałem swojego pierwszego kompa - musiałem mu dać jakąś nazwę. Zacząłem pisać swoje imię, ktoś mi przerwał, potem znów zacząłem od początku (zapomniałem stare skasować). Wyszło grgr - źle brzmiało, więc dodałem po e no i wyszło gregre. Na pierwszym moim forum taki nik okazał się zajęty, więc dodałem 0. Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niwin Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Marcin Niwiński - i wszystko jasne. A to, co pozostaje jest jak najbardziej w temacie Ramone dlatego, że wyglądam jak Dee Dee Ramone. Jeśli gdzieś jest już zajęty ten nick, to DDRamones, ew. inne. Pozdrawiam starych punkrockowców! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Momasz Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 u mnie tomasz i zdrobnienia były zajęte więc pożyczyłem pierwszą literę z nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Również pozdrawiam panowie. W sumie, to nie taki stary ze mnie pankrokowiec ; DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 12 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Prozaicznie - trzeba było w firmie się szybko zalogować pierwszy raz do kompa i wpisałem pierwsze litery nazwy firmy (już jej zresztą nie ma ) i tak na 12 lat zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi at Napisano 13 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2007 u mnie to ptoste andi od andrzej ,a at bo mieszkam w wiedniu a austria ma at Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 hucu tak sie przyjelo na studiach,(chociaz u siebie nie popularne). To taki goralski-bieszczadzki? konik nie do zajechania.Kolega na roku byl z Sanoka,a ze z reguly z imprez wychodzilem na koncu tak zostalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 no ten konik sie tochę inaczej nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 a mój od imienia Sylwia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 a mój od imienia Sylwia:) A ja Sylwia z Twojego powodu po nioch nie śpię i myślę skąd się wziął Twój nik;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 he, he - SB nie spimy razem (co wcale nie znaczy ze spac mozemy ) Sylwia, co Ty na to ? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 ha,ha "cieplutko" sie robi ...a mój tak na poczekaniu wyszedł,raczej bez sensu.. coś trzeba było wymyslic zeby się nie powtarzac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkitek Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 arkitek Szymon Arkit, zdrobniale arkitek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 hucu tak sie przyjelo na studiach,(chociaz u siebie nie popularne). To taki goralski-bieszczadzki? konik nie do zajechania.Kolega na roku byl z Sanoka,a ze z reguly z imprez wychodzilem na koncu tak zostalo:) Ciekaw jestem czy "forma" ci po studiach jeszcze została. Bo ja kilka lat po studiach notowałem jej spadek. Teraz się unormowała na poziomie 0,7 na głowę i się jeszcze nie przewracam, chociaż z pamięcią to różnie. Na weselach i tego typu zabawach formę mnożymy razy dwa. Tylko drugi dzień wtedy jest trudniejszy. A tak na marginesie, ja człowiek z nizin w górach formę mam o wiele lepszą i zero tzw. kaca. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 no ten konik sie tochę inaczej nazywa Nastapila ewolucja,weszlismy do unii to i ''l'' (nie mam polskich znakow) zniknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 20 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2007 re.JUICE- czasami rzeczy oczywiste -takimi nie są! pozdrawiam całą NOWĄ RUDĘ,okolice bliskie memu dzieciństwu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Odświeżam temat:) U mnie od kurtki:) Tak tak, od zimowej kórtki która miała taki dziwny wzorek czy krój na placach:) I tak chłopaki w kościele powiedzieli że to jest jakas szpara i tak od ok 13-14 lat zostało do dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Skoro to zrobiłes to juz niech będzie:) Najpierw było Dumpling = kluska, knedelek itp. Bo jak leciał w podstawówce serial Świat wg Bundych to tam była taka blondi Kelly no i moj brat zaczal do mnie mowic per orzeszku, kluseczko, a potem załozył mi maila krdumpling@... no i tego maila mam do tej pory. A Zębowa Wróżka chodzi odkąd mi zdjęli aparat na zęby - Z.W. to wróżka ktora zabiera dzieciom zęby mleczne i za ząbka daje 1$ takie amerykanskie bajki z Cartoon Network. No i tak sie skleiło w D.Z.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Była kiedyś (lata 70-te) taka bajka na dobranoc:"hup i hop", hup był bardziej okrągły, no i zostałem hupon'em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Mój Stary mi przekazał, że jego Stary mu przekazał , że mieliśmy kiedyś dawno drugą część nazwiska - Bończa właśnie, którą odcięło, bo nie lubiło nas po wojnie. Potem do mnie przylgnęło jakoś w liceum i tak zostało do dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loviisa-chan Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Loviisa - fińskie imię; chan(czyta się "cian") - zdrobnienie dodawane do imienia i używane tylko przez najbliższe osoby w Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 7 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2008 Loviisa - fińskie imię; chan(czyta się "cian") - zdrobnienie dodawane do imienia i używane tylko przez najbliższe osoby w Japonii A ja myslalem ze masz cos wspolnego z Jackie Chanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Pablo - od Imienia, uzywałem tego przezwiska-ksywy od dnia kiedy zaczolem jezdzic wyczynowo na rolkach i tak zostało, wszedzie sie przyjeło nawet w społecznosci koszykarskiej,a duch-tak jakos mi sie spodobalo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marianos Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Marianos oczywiście od imienia Marian i po filmie desperado. Posiadam resztki czarnych włosów i ciemną karnację. ochrzcili kumple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi