JC Napisano 5 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2003 Jako, że nie byłem na nartach w trakcie długiego weekendu bardzo proszę o wrażenia. Kto gdzie jak? Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel Napisano 5 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? stubai -super Poz.pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 5 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Katowice, Brenna- REWELKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej1473931810 Napisano 5 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Les2alpes prawie rewelka 2 dni do kitu 4 pelna lampa andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJK Napisano 5 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Whistler - 4 dni lampa, jeden dzien - chmurki, tak wiec super, a w dodatku nie wywalili mnie jeszcze z uczelni ;-) Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 6 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? slowacja - Ziarska dolina - nie miałem nart ale na stokach Placzliwego widziałm gosci z jakiegos słowackiego zrzeszenia telemarkowców - REWELKA - teraz moja kolej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samot Napisano 7 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Slonce- snieg- slonce- snieg - ......itd. Typowa pogoda majowa w Riksgränsen. Duzo sniegu - powinno starczyc do konca czerwca. Pozdr. samot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzin Napisano 7 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Zakopane! narciarzy bardzo mało,na ulicy uważani za czubków,kosmitów itd., pogoda :czwartek-słońce,piątek-przeplatane chmurami,sobota -deszcz,niedziela -majorka!! a na Kasprowym jesli chodzi o snieg to mokry, luksusów nie było ale kamieni też nie! i dawno nie smigałem po muldach więc zabawa była przednia!!!! a jak dały w kość )))) generalnie było całkiem miło....-muzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 7 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Potwierdzam, bylem w sobote - woda lala sie ciurkiem po twarzy i niewiele bylo widac, ale jestem zadowolony. A pogoda w inne dni - faktycznie bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 7 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Potwierdzam, bylem w sobote - woda lala sie ciurkiem po twarzy i niewiele bylo widac, ale jestem zadowolony. A pogoda w inne dni - faktycznie bajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 8 Maj 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2003 Wrażenia z dłłuuugiego weekendu.... jak było? Oops... I did it again... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi