JC Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 No to wpadłem na chwilę i już się pakuję, bo o 6.00 lecę (i to dosłownie) dalej. Byłem w Turracher Hoehe ... kameralny ośrodek w Karyntii, ale wart polecenia - relacja wkrótce. Na PS w Bad Kleinkirchheim było super - relacja też wkrótce ... Przepraszam Was, że tak zdawkowo, ale jak napisałem wyżej o 6-tej mam samolot do Szwecji, a muszę jeszcze coś rozpakować, przepakować i zapakować Odezwę się w czwartek! PS Bardzo dziękuję za "pilnowanie" forum , spam usunięty! A to "kolega" Bode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 możemy tylko pozazdrościć w dobrym tego słowa znaczeniu baw sie dobrze czekamy na foty i relacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 Jacek: tytuł twojego nowego wątku brzmi conajmnie dwóznaczne;) , już się ucieszyłem że to radosna nowina, ale to nie to:( , więc leć powoli i nisko cobyś cały powrócił ps: a kolega Body to ten z prawej czy lewej na zdjęciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 JC, co sie stalo, jakas przerwa narciarska, czy to taki rebus w profilu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2007 światowa elyta można by powiedziec:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregre0 Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 Byłem w Turracher Hoehe ... kameralny ośrodek w Karyntii, ale wart polecenia - relacja wkrótce. Na PS w Bad Kleinkirchheim było super - relacja też wkrótce ... Napisał byś coś więcej o tych ośrodkach! W szczególności interesuje mnie BK. Jakoś tak wygląda w necie że jeszcze nie zaczęli tam sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi