juice Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Panie, Panowie, Ogladaliscie zjazd w Aspen ? Strasznie to wygladalo, jeszcze teraz slysze jej krzyk. Kolejny super przyklad dbania o zdrowie zawodnikow. Aby tylko dziewczyna jakos z tego wyszla, brrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 A ktora wyglebiła ? Nie oglądałem kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 A co się stało? Bo mi niestety było siedzieć w Sarnim Stoku na zakupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Wysoki numer, jakas mloda Francuzka; Byla kiepska pogoda, mocno sypalo w gornej czesci, napadalo na trase sporo wolnego sniegu. Po pierwszym wypadku czesc Austryjaczek wogole zrezygnowalo (np. Hosp o ile dobrze pamietam); No i pozniej to - przy prawie 100, na wyjsciu z prawego skretu, prawa narta przylapala wolniejszy snieg, rozjechaly sie dechy, przenioslo jej prawie caly ciezal ciala na prawa narte, lewa zalapala szybkie boczne wypiecie, a na prawej poleciala do przodu, narta za nia, i zanim jej wypielo przekoziolkowala z nia kilka razy; jak sie zatrzymala to tak dziewczyna swidrujaco krzyczala, ze poczatkowo myslalem, ze to ktos z poza trasy, a to byla ona, naprawde musialo ja napier...ac niezemsko bo prawie ekran sie rysowal od tego krzyku; kolano prawe wykrecone calkiem "w druga stone" chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 Ta mloda francuzka ma zlamana noge:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2007 jasna dupa.... moze za duzo na stoku nie widzialem, ale takiego krzyku naprawde nie slyszalem jeszcze przy nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 Ta francuska alpejka to Anne-Sophie Barthet... po wypadku zawody zostały zakończone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 To jest dla mnie najlepsze "po wypadku zawody zakonczono"... PO własnie tylko dlaczego po ?? Naprawde szkoda mi jej, a wypadku nie widziałem ponoc wyglądało okropnie... Ile jeszcze osob musi sie połamac zeby ktos wymyslił jakis jasny przepis co do ilosci sniegu na trasie na ktorej maja sie odbywac zawody bo ponoc ten zjazd wyglądał tak przez super warunki sniegowo-pogodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 hej homar, w koncu wrociles, gdzie Cie nosilo ?? sniegu bylo duzo..., za duzo; w reakcie zjazdu duze opady i zaczal zalegac na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 Witaj musiałem odreagowac?, odpocząc... coś w tym stylu a poza tym ta nieobecnosc była dobra dla tego forum bo jeszcze jeden dzien z takim typem i bym naaarobił bałaganu. Pozdrawiam miło że zauważyłes moja nieobecnosc nie wiem ile było sniegu, nie ogladałem ale pisząc to miałem na mysli cały dotychczasowy ( tegoroczny ) PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekk100 Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 Już po upadku Michaeli Dorfmeister powinni przerwać te zawody.Zjazd w takim miękkim śniegu, gdzie nierówności trudno wyczuć to musi byc masakra. No i stało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 9 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 http://www.youtube.com/watch?v=CMpK7drvnfY To dla tych którzy nie widzieli mało widac bo jak wpadła w ten miekki snieg to zrobiło sie biało na samym koncu widac tą złamaną noge... cała gleba nie wyglądała jakos przerazliwie jednak skonczyła sie kiepsko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2007 w trakcie transmisji bylo to widac duzo lepiej, i wygladalo gorzej, slychac tez bylo niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keszelski Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 Upadku francuzki nie widziałem. Natomiast widziałem upadek Alexandry Meissnitzer, też dość spektakularny. Wydaje mi się, że to po tym upadku Hosp wycofała się z zawodów. Ponieważ upadek AM też wyglądał groźnie, czy ktoś ma jakieś info na temat jej stanu zdrowia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 11 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 za onet.pl 19-letnia Barthet zerwała ścięgna prawego kolana czyli nie połamała się ale długo nie pojeździ:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2007 do tego doszly tez podobno przemieszczenia rzepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi