Boogie Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 kurde ja jakos do tego "długiego"przekonać się nie mogę bo mam gruby rzep na mankiecie i utrudnia to trochę włożenie mankietu na kurtkę- za to w softshellu już lepiej:) takie moje odczucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 kurde ja jakos do tego "długiego"przekonać się nie mogę bo mam gruby rzep na mankiecie i utrudnia to trochę włożenie mankietu na kurtkę- za to w softshellu już lepiej:) takie moje odczucie:) Tak samo-> duży rzep na kurtce powoduje, że pod dlugim manketem rękawicy zawija się kurtka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 (edytowane) Nie jest prawdą że mankety są szczególnie długie i że przeszkadzają ,mam takie i są super a rękawy na końcach mam ze ściągaczami ,one są cieńsze i rękawice świetnie na nie nachodzą no chyba że ktoś jeździ w kurtce puchowej.Dodatkowo wraz kijkami Leki stanowią zgrany duet ,o innych nie chcę słyszeć .Dodatkowo w rękawicach na końcu mankietów są z czarnego materiału wystające cienkie drugie mankiety tak więc końce są cienkie. Dla mnie nie ma problemu wszystko gra Edytowane 18 Styczeń 2011 przez JG77 uzupełnienie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Nie wiem na czyje kije Mógłbyś się natknąć bo np. ja zabieram swoje ze sobą do knajpki i wyglądam często przez okienko na nartki i gdybym zobaczył że się komuś spodobały to nawet tych pięknych kijków bym użył he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JG77 Napisano 18 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2011 Co do ceny nie wiem czy znowu nie usuną tej informacjii ale kupiłem swoje rękawice w Tirol sport w rudzie śl . za 320 złociszy czarno czerwone z takimi też mankietami i niezbyt długimi a za kijki Leki slalomowe z S dałem 220 zł ,myślę że to w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi