mihumor Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Wczoraj miałem to w rękach w makro i wyglada całkiem dobrze, nie wiem dlaczego ten kask miałby nie być ok dla dziecka. Bardzo możliwe, że robi go na wtryskarce ten sam Chińczyk, który robi kaski dla innych firm:D A który wziąłeś - biały czy też czarny? A wykończenie tego kasku od środka wygląda całkiem dobrze, nie gorzej niż tanszych modeli dużo droższych firm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Córcia wybrała srebrny,szczerze mówiąc nie jestem entuzjastą kupowania w makro(tym bardziej kasku)ale wcześniej mierzyła w intersporcie kilka i zawsze jej coś nie pasowało,a ten leży na głowie ok.i spodobał się wizualnie.Jak na mój gust też nie wygląda to zle,dlatego zdecydowaliśmy się na zakup.No i cena też kusząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 j nie mozna nic generalizowac ... po prostu jednemu pasuje cos co innemu za nic na swiecie nie bedzie odpowiadalo ... BADZMY INDYWIDUALISTAMI !! i tej wersji się trzymajmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 no nie wiem ja się nie zgodzę (nie ważne że nimi handlujemy). Okularki są świetne, gogle średnie a kaski .. no cóż mi się podobają. Brendą handlujemy drugi rok, jeżeli chodzi o reklamację zakupione u nas to mamy prykaz wymienia od ręki a dystrybutor wymienia nam :eek: więc dziwię się że tak z Wami postąpili. Co do jakości to tak jest z wszystkim, jednakże należy rozróżnić ceny no kask Brendy seniorski można kupi za 179 pln, gdzie z np Giro, Rossołem, Carrerą, min stówka więcej. Zbliżone są kaski Blizzarda ... jakościowo Brenda bije je na łeb. W przypadku gogli jest trochę gorzej bo cenowo nie są najtańsze ale za to te modele za ok 150 pln wyglądają dobrze, nie wiem jak działają bo nie używam osobiście, natomiast znajomy z którym jeździmy używa i zachwala a ma jakiś archaiczny model. P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihumor Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Właśnie zastanawiam się nad takim kaskiem dla dziecka, jak pisałem - wczoraj oglądałem i wydal mi się całkiem przyzwoity więc teraz czas na przymiarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 Zona ma gogle Brenda, ot takie sie "trafily i zakupily". Przeszly chrzest w Nassfeld w ekstremalnych warunkach i wszystko bylo OK. Ale reguly to tworzyc nie musi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 29 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2009 nie wiem jak gogle ale kaski mają nie najgorsze chyba żona w takim jeździ i nie narzeka to znaczy że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krotosz Napisano 30 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2009 No to trochę się uspokoiłem,bo już myślałem że wtopiłem w jakiś badziew,a najgorsza ta myśl że to dla dziecka.Poprzedni kask miała reusch i myślę że raz uratował ją przed poważnymi obrażeniami,mam nadzieję że brenda nie okaże się gorsza,a najlepiej jakby nie było okazji tego sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi