lski@interia.pl Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Szukam ekipy do wyjazdu na Gardenissime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Super impreza! Mam wielką ochotę pojechać ale raczej nie dam rady (czasowo) chociarz kto wie pozdr MaćkoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Szukam ekipy do wyjazdu na Gardenissime. sorry jezeli wyjde na ignoranta, ale co to za wyjazd - impreza, kiedy i gdzie, na ile ? potencjalny uczestnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 sorry jezeli wyjde na ignoranta, ale co to za wyjazd - impreza, kiedy i gdzie, na ile ? potencjalny uczestnik Gardenissima to otwarte zawody w "mega" gigancie na zakończenie sezonu w Val Gardena. Trasa ma ok 6km długości i ok 1000m przewyższenia.STartuje ok 500 zawodników od czołówki pucharu świata (np. Peter Fill) po zupełnych amatorów. szczegóły na http://www.valgardena.it/gardenissima/ pozdr MaćkoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Po 6km straty nasze casowe do czołówki by wynosiły nie w sekundach tylko w minutach:D pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 6km trasy?? to ja chyba butla z tlenem na plecy ;d nie no a ile $ taka zabawa kosztuje?? bo to też chyba ważny aspekt tego czegos:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Ja mam ochotę pojechać na jakis PŚ w slalomie gdzieś blisko, ktoś z Was był?? Najbliżej to pewnie Austria? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macko Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 ...no a ile $ taka zabawa kosztuje?? bo to też chyba ważny aspekt tego czegos:) tylko 35 EUR - startowe pozdr MaćkoS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 35ojro i do tego jeszcze spanko itd:P no ale moze być ciekawie zapowiadająca sie impreza:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 Ja mam ochotę pojechać na jakis PŚ w slalomie gdzieś blisko, ktoś z Was był?? Najbliżej to pewnie Austria? Już gdzieś pisałem,że w Alpy (jak dla mnie) wszędzie jest blisko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Wygląda,ze na Gardenissimę bedę musial jechac sam dużym busem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Najbliższy będzie w Szpindlu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 6km trasy?? to ja chyba butla z tlenem na plecy ; Dziękować Bogu przy trasie naliczyłem pięć miejsc, w których można się zatrzymać i odsapnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Gardenissima to otwarte zawody w "mega" gigancie na zakończenie sezonu w Val Gardena. Trasa ma ok 6km długości i ok 1000m przewyższenia.STartuje ok 500 zawodników od czołówki pucharu świata (np. Peter Fill) po zupełnych amatorów. szczegóły na http://www.valgardena.it/gardenissima/ pozdr MaćkoS Mam zaproszenie i chyba pojadę jak mi coś nie wypadnie, bo w tym roku będzie kategoria media Może zmontujemy większa ekipę z Polski!? no chłopaki, każdy będzie mógł pokazać to swoje 8 w umiejętnościach ... 6 km giganta czeka na nas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 JC Nie do końca rozumiem podziału na kategorie wiekowe, bo jak by nas zakwalifikować, gdybysmy startowali w jednym zespole:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 A tam od razu kategorie .. zabawa się liczy i ... dojechanie do mety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Z tego co widzę w regulaminie to liczy się 5 najlepszych czasów, a w pace moich rówieśników może byłoby o co powalczyć, ale z młodszymi to już kicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Jak się patrzy na listę zwycięzców to nogi same się uginają http://www.valgardena.it/gardenissima/deutsch/albo.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Z tego co widzę w regulaminie to liczy się 5 najlepszych czasów, a w pace moich rówieśników może byłoby o co powalczyć, ale z młodszymi to już kicha. Jak 8(osemka) to 8 nie ma lekko wieku zmienic sie nie da, ale profil... JC zglos tych z 9 a dla 8 beda wewnetrzne eliminacje /obowiazkowe/:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Jak 8(osemka) to 8 nie ma lekko wieku zmienic sie nie da, ale profil... Umiejętności to umiejętności, a zdrowie to zdrowie. Pojechałem w tym roku bez przygotowania i umarłem, ale zapisałem sie na siłownię (cwiczę 3 razy w tyg.) i juz jest lepiej, ale 6km to 6km:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 witku ale dojechałes?? Jaki czas pochwal sie tak na serio podaj czas albo powiedz jakiej wielkosci są straaty do czołówki ?? Patrząc na zwycięzców to nie ma lekko ale same czasy miedzy kolejnymi latami róznią sie po 20 sekund 6 km a co roku czasy odmienne z tego co mi mój trener mowił - on sie wybiera to trzeba miec 18 lat do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Nie startowałem. W ubiegłym roku tylko jedna Polka się zapisała, ale nie wystartowała (o ile dobrze wyczaiłem włoski) http://www.valgardena.it/gardenissima/Gardenissima_classifica_2007.pdf Co do wieku to wyczytałem, że dolna granica to 14 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lski@interia.pl Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 gardenissima Widzę,że jednak objawili się jacys chętni.Zapisać sie trzeba dosc wczesnie,bo w zeszlym roku w polowie lutego skonczyly sie miejsca dla normalnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 W Polsce nawet nie ma gdzie przymierzyć się do problemu, bo najdłuższa trasa to chyba Lolobrygida 4444m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2007 Jacku, jak zapraszasz, to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi