staszek2323 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Odgrzebie stary temat. Na allegro jest mnóstwo grzałek do butów po 20 .30 40 zł itd . Ma ktoś doświadczenie z tymi tanimi grzałkami jest sens kupować coś tak taniego . Dziękuje za odpowiedzi ,pozdrawiam Staszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 jedyny parametr jakim mogą się różnić to moc. Tak więc celuj w najmocniejsze bo dzięki temu najszybciej buty wyschną. Swoją drogą w sierpniu suszyłem takimi suszarkami buty turystyczne, które mi kompletnie przemokły w deszczu (lało się do środka do nich). Suszyłem dwa dni i efekty były nędzne, trzeciego dnia wyszło słońce i po kilku godzinach były suche Ale do narciarskich zawsze wystarczało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Może kupię jednie i zobaczę jak się będą spisywać nie są drogie to nawet jak nie wypalą to nic się nie stanie i kupie lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 Może kupię jednie i zobaczę jak się będą spisywać nie są drogie to nawet jak nie wypalą to nic się nie stanie i kupie lepsze Szkoda kasy:plepiej kup browara;)A buty trzymać w suszarni ,zimą nagrzać samochód i wrzuć pomiędzy siedzenia,zamiast do bagażnika:)Reszta to Pan Pikuś-jak to Figo mówi:D .W okresie jesień i wiosna -brak takich temperatur,żeby wychłodziły się buty leżace nawet w bagażniku /z swojego doświadczenia:p/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 a ja tam kupiłem sobie kiedys takie suszarko-rurki na aledrogo.pl za 80zł i poezja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 3 Grudzień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2009 a ja tam kupiłem sobie kiedys takie suszarko-rurki na aledrogo.pl za 80zł i poezja:) A mówią,że studenci ....:D:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi