Raceman Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 Wszystkiego najlepszego dla kolegów górników, by Wam sprzyjało Szczęscie górnicze.Szczęść Boże. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 a jest u nas na forum jakiś gornik?? fajnie by bylo. przyłączam się do życzeń racemana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 no ja nie chwaląc się...jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 to wszystkiego najlepszego, jak to mowia szczęść boże nie wiem czego górnikom można życzyć w takim dniu:) wszystkiego naj i bezpiecznej pracy, codziennych powrotów do domu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 Górnikom to się życzy; Aby na grubie fedrowali tak na przodku jak doma ze zadku. do tego żemły,żemloka i kista piwa. Szczęść Boże! pra. Raceman:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 sorki/sorrki;) za dzień spóźnienia ale oprócz życzeń składam tez górnikom podziekowania że za komuny tak duzo inwestowali w wyciągi w tym kraju, gdyby nie ich fundusze było znacznie gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 no dzieki za "gierkówkę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Figo a presswoszt i leberwoszt w byfyju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 a w kerym byfeju, U Alojza:confused: Jeszcze troche i będziemy musieli im (tym co ni klapujom) jakiś słownik założyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Nie no wszystko kumam. A na pewno "U Alojza":D Reszta czarna magia. Figo - tlumacz:) P.S. Wkurza mnie jak cos czytam i tego nie rozumiem:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 może lepiej Raceman ale skoro zostałem wywołany....... na ile potrafię leberka to nawet w Wa-wie znają leberwuscht-pasztetówka żemła-bułka żemlok-to rodzaj kiszki gdzie zamiast kaszy jest dodawana bułka byfej-bufet jest jeszcze presswurszt ale sam dokładnie nie wiem jak to po polsku nazwać w niektórych sklepach sie to sprzedaje pod nazwą necówka. acha było tam jeszcze "na grubie" tak ryle i hajery godajom po swojemu na kopalnia no i jeszcze ta "kista" to skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 No, to teraz jestem w domu.] Pozdrowienia dla Raceman'a - gornika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Leberwoszt to jest pasztetowa jak Wam Figo powiedział a presswoszt to salceson pozdrowiom wszystkich lubiacych gwara , godać ,rozumiejących ,niyrozumiejących, hanysów , goroli, cesaroków itd Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziatwa Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 widzę Raceman że z okazji swojego świeta umiesciłeś avatara, a gdzie czako (dobrze kojarze nazwe:confused: ) z pióropuszem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 A Marcin Barbórka dorwoł i drabko pilecioł zaroz kupić se knipsa coby jebnąć se fotka do forum:D Również dołanczn się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thunder Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Niech żyje górniczy stan! Barbórka święto zacne, oprócz "gierkówki" i inwestycji narciarskich dzięki za wolne na uczelni (agh). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Dziatwa za rok wsadza se czako na gowa i cykna zdjyncie i Ci prześla byś dziecka od szranku z bombonami mioł czym lynkać! Dziekuje w imieniu wszystkich górników! pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Sławek akurat wtedy nie byłem zmazany!!!I dlatego klepłem zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi