eqiupe Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Zapraszam panie narciarki (wystarczy jedna ) na wspólne wypady na narty w weekend w beskidy. Bo tak samemu to mi się kiepsko jeździ zwłaszcza na wyciagu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Zapraszam panie narciarki (wystarczy jedna ) na wspólne wypady na narty w weekend w beskidy. Bo tak samemu to mi się kiepsko jeździ zwłaszcza na wyciagu Pozdrawiam No szkoda że napisałeś że wystarczy jedna bo tak jakby Ci się zgłosiło z 10 pań to może po uprzednim makijażu udałoby mi się wmieszać w tłum a tak to d..a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 brzmi jak matrymonialne ogłoszenie eh eh co sie z tymi ludzmi dzieje jak są w potrzebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eqiupe Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A jak się chciałem dowiedzieć na temat wiązań w dynastarach to fachowcy milczą a tam gdzie nie trzeba to zaglądaja. Eh co sie z tymi ludzmi dzieje na tym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 o wiązania to do tych co zakładają 2 wiązania na godzine:) oni najlepiej wiedzą ;p pomógł bym ci ale wiązan w dyna na oczy nie widzialem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 Życzę powodzenia w szukaniu-bo samemu to naprawdę smutno!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi