eqiupe Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Witam! Jadę w sobotę do Civetty jeździł tam ktoś może jakie są trasy? jakie warunki mogę zastać? Pozdrawiam! Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 ja byłem na civettcie i naprawde jest super , jeżeli chodzi o warunki to w necie na googlach sprawdz trasy no jak we wloszech każdy znajdzie coś dla siebie, mnie osobiście się tam bardzo podobało, a najlepsza trasa to val zoldana czy jakos tak genialnie sie jeżdzi po niej w nocy:D jak wrocisz zdaj relacje jak bylo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Potwierdzam - jeden z moich ulubionych rejonów w Dolomitach - wszystko tak jak lubię - długie trasy a te krótsze niebanalne + nocna jazda w Zoldo (Pecol) pięknie poprowadzona (może nie KITZB. ale też nieźle) huśtawka narciarska (nawet można legutko objechać w 1 dzień wszystko) i dodajmy jeszcze do tego bajkowe widoki okolic Civetty oraz Marmolady - UWAGA: zwłaszcza w lutym niebieskie trasy + wyciągi oblegane przez szkółki narciarskie (MONTE FERTAZZA) Bardzo ładne jeziorko koło Alleghe (spotkałem tam Cz. LANGA ) poza tym blisko do Cortiny czy Arabby... fajny ośrodek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no i sella ronda:D coś pięknego nie chce mi sie opisywać ale na googlach znajdziesz wszystko na ten temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi