JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Zachęcam do lektury tekstu o systemie naśnieżanie, który pozwala na produkcję śniegu w temperaturze +30 C http://www.skionline.pl/stacje/?ids=&co=newsy&id_newsa=5096 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no to nieźle widze że nie będzie problemów ze śniegiem zaniedlugo ale no dobrze wtedy sezon będzie cały rok:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 ale 40m2/h to niewiele ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 dobre i to nie ma co marudzic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 tak i te 500 m będą snieżyli przez tydzien ;/ wg mnie pomysł swietny ale mało efektywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no ale po tygodniu będziesz mógł jeździc:D zrozum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 jak zrobią dół to już góry nie będzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 e yyy nie kapuje jak zrobią góre to i dól bo jak da sie do +30 to przeca sie nie stopi:O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daco Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 ja jestem za tym żeby wymyślono taki śnieg, że jak go się wyprodukuje to żeby nigdy nie stopniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 to narty stracily swój urok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Bugajson wytęż swoje szare komórki tam napisano ze można go produkowac przy +30 stopniach a nie że sie nie topi przy 30 stopniach wiec jak zacznął robic góre a bedzie ciepło to jak dojdą na dół to góra już spłynie chyba że nastawią 3mld takiego czegos to bedzie sypało jak w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 sory ze nie potrafie tak wytężyć ich jak ty sensej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 łeee wole byc "guru" to lepiej brzmi a swoja drogą "troche" Ci tych postów przybywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 tzn?:] że za dużo sie udzielam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 dla mnie super rozwiązanie ale cena 2mln chf jest nieosiągalna dla Polskich realiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 tzn?:] że za dużo sie udzielam? Udzielam ?? Wiesz co zadałem sobie troche trudu poklikałem tu i tam i od 01.12.07 nabiłes albo jak wolisz "napisałes" 100 postów z czego w wiekszosci po jednym dwa zdania jak by to razem "zkecił" to by wyszły dwa posty Pana Gienka tylko o to mi chodziło... ale już luz wszystko wytłumaczone w "zasady na forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 napisze krótko bo podobno tak pisze, masz problem jak mrówka okres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi