SB Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja celuję w Alpine Taifun w kolorze red-metalic, ale nie mogę trafić, znalazłem czarny. No to tu już było parę podpowiedzi jak zmienić kolor na kasku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no i dalej nie napisał jaki kask kupił :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 heh:D no jaki nie napisał fakt moze od sponsora jakiegoś dostał a nazwa kasku taifun brzmi nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jest go po prostu tak jakby mniej, więc na mojej dyni nie jest tak wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 to może jakiś poniemiecki? one duże są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 no to jak oblałeś wkońcu ten kask? Bo jak nie to się rozeschnie i nie będzie uwierał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi