SB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Czym usunąć pozostałości po naklejkach z kasku, zarówmo na zewnętrznym poszyciu, jak i na podszewce:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A po co je odrywałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A co z ceną miałem jeździć i z naklejką intersportu z informacją o produkcie:eek: a że kask z zeszłego sezonu to miał miliom naklejek z cenami:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja to zalatwilem plynem do mycia szyb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A to kupiłeś stary z promocji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Na zewnątrz ciepła woda i szczotka do rąk. A od środka zostawić (jak się wysuszy to się wykruszy), albo cierpliwie pazurkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Kurde, czemu jeszcze nikt nie wpadl na genialny pomysl przyklejania metek na kleju, ktory nie zostawia sladow. Czasami problem, ktoey ma SB potrafi byc naprawde wkurzajacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ale to nie wina kleju tylko osób, które nakleją nalepki! Bo zawsze można naklei coś w miejscu mniej widocznym, a nie na środku!!! A po drugie SB jak drogi był ten kask to trzeba było jeździć z cena! A niech wszyscy widzą, że Cię stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 JC dobrze mowi:D a tak na serio to acetonik od żony pożycz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jakby odklejanie było proste to niestety "klienci" mogliby przeklejać nalepkę z tańszego wyrobu na droższy i w ten sposób kombinować własne promocyjne obniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 wkocnu w rozumieniu kodeksu cywilnego, cena na danym produkcie jest ofertą moj kolega tak spodnie kupil z levisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Aceton :eek: Pogięło Cię ... zazdrościsz SB ... przecież po użyciu acetonu będzie dopiero potrzebowała naklejek ... w to samo miejsce! Żadnych acetonów, rozpuszczalników itp! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 racja przecież to lakierowany plastik czy cuś heh no przepraszam:D za moją niewiedze:D, myślałem ze ma taki metalowy kahol:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Benzyna ekstrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Rada jak od Bugajsona Zetrzyj setką a puzniej sie zamaluje a tak na serio to też miałem taki problem i wziąłem mleczko do demakijażu to takie tłustee jest i zaraz zeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 SB kurde coś Ty zrobił myślałem że jak ostatni Mohikanin na tym forum będziesz jeżdził w czapeczce a Ty co kask??A wiem Stara Gwardia zobowiązuje! To co ja teraz do sklepu mam iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 tylko benzyna ekstrakcyjna!!! jest "nietoksyczna" dla wszelkich lakierów i idealnie odtłuszcza powierzchnię można jeszcze terpentyną ale nie wszystkie kleje rozpuszcza i trochę cuchnie. ciekawe czy czapeczkę SB można będzie na allegro trafić a może da na licytację dla WOŚP Jurka O. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 BOBIC widzisz no ja bym tak samo zrobil a oni mowia ze sie rozpuśći:) to jakiś z gani kask musi być wituś jeszcze troszke wypowiedzi i bedzie stara gwardia pod nickiem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Taki klej zwykle można rozpuścić spirytusem, wiem że żal ale aceton czy benzyna może rozpuścić warstwę powierzchniową więc byłbym ostrożny z ich używaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 wiadomo ze jak wyleje litr to bd problem , ale ciutke nikomu i niczemu nie zaszkodziło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Benzyna ekstrakcyjna nie jest na acetonie, wiec nie rozpusci. A spirytus tez moze byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 SB kurde coś Ty zrobił myślałem że jak ostatni Mohikanin na tym forum będziesz jeżdził w czapeczce a Ty co kask??A wiem Stara Gwardia zobowiązuje! To co ja teraz do sklepu mam iść? Ja w dalszym ciągu bez kasku. 171cm wzrostu, a na głowę potrzebuję >61cm w wyniku przekomiczny widok:D:mad:, a dodatkowo w tym rozmiarze trudno coś fajnego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 A to kupiłeś stary z promocji ... A po drugie SB jak drogi był ten kask to trzeba było jeździć z cena! A niech wszyscy widzą, że Cię stać No właśnie był tylko stary a promocji nie było, musiałem załatwiać sam promocję. A po drugie to ja skromny człowiek jestem i wcale nie chcę być w centrum uwagi. Napisał Wituś SB kurde coś Ty zrobił myślałem że jak ostatni Mohikanin na tym forum będziesz jeżdził w czapeczce a Ty co kask??A wiem Stara Gwardia zobowiązuje! To co ja teraz do sklepu mam iść? Jak masz jeszcze wątpliwości to Cię przekonam: Zawiozę Cię na nartki jeszcze szybciej po jeszcze bardziej extremalnej trasie. A drugi argument dla Ciebie na tak: to najbardziej Ci się kask przyda jak do domu z nart wchodzisz:eek: Wszystkim serdecznie dziękuję za porady, naszczęście byłem na nartach i nie mogłrm na bieżąco realizować tych instrukcji:eek: , w drodze do Białeczki żona pazurkami pokryweczkę ładnie do stanu używalności odrapała. Ach czapeczki na alegro nie szukajcie.... jest świetna i jeszcze może się przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 WItek napisz do mnie na priva mam karton po telewizorze ze steropianem w srodku - budowa jak kask może sie dogadamy a tak na serio to poszukaj kasków firmy Red - mają takie rozmiaryyy na takie suptelne główki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ja celuję w Alpine Taifun w kolorze red-metalic, ale nie mogę trafić, znalazłem czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi