Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 dzięki! wrzut następuje od razu na stoku. Polecam serwis www.shozu.com do przesyłki foto i video bezpośrednio do netu. hehehe dobre! Zapisałem stronkę i będę ćwiczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 A ja właśnie wróciłem z Zakopanego, w Białce byliśmy na stoku do 14: warunki bardzo dobre, śnieg sypie cały dzień, ok 40 armat nieprzerwanie również go robi cały dzień, ludzi bez kolejki ale sporo- myślę że z dniem jutrzejszym w Białce wszystko powróci do normy:mad: : 30-40 minut do szustki:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 SB miales racje. Sytuacja w Bialce wraca powoli do normy:( Pod wyciagami robi sie powoli czarno, od ludzi oczywiscie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Widziałem::eek: A tak pocichu liczyłem że moje słowo faktem nie stanie się, a tak jutro to Wielka Racza będzie rozsondniejszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2007 Chetnie postal bym w tej czarnej plamie na Kotelnicy,zeby chocia raz... Ale za tydzien powinienem wrocic z wygnania wiec chyba przed Swietami sie uda powalczyc:) . Ps. hotrok,JC dzieki za koszulki dotarly podobno na poczatku grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkitek Napisano 17 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2007 Bialka W niedziele udało mi się wyskoczyc do Białki. Na miejsce zajechałem 0 8:40 więc byłem jednym z pierwszych na stoku:) Warunki były bardzo dobre, Czynna była tylko "główna" trasa, na bocznych pełno armatek pracowało. Kolejki: jak na białke znikome... były 2 godziny takie, że trzeba było postać ok 10 min. Jeździłem do 14 trasa była świetnie przygotowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi