juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Homar, po prostu pieknie oddales moje zdanie o trasach FIS w przelozeniu na homo sapiens naprawde miodzio; No ale dalej to juz nie tak, wiem ze jest ona FIS, ale sral takie FIS, ze tak powiem, w porownaniu do innych FIS jakie smakowalem . A tak wogole to mam uraz do Bialki i tyle (juz sie z tym na forum uzewnetrznialem). Po prostu na 99% wiecej tam juz nie pojade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ja tam po jakis mega stromych stokach nie lubie jezdzic a na tak owych jazda na krawędziach nie daje tyle funu ile powinna bo ciężko wykonac tam czysty skręt - nie mowie że to nie możliwe ale takie normalne czerwone są super - jak ktos był w Bormio to jest to dla mnie raj - dużo stromsze traski niż ta w białce ale za to ich konfiguracja - marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Daj namiar na jakas kwatere to moze sie skusze po Hintertuxie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 wybierasz sie na tuxa ?? Nie mam namiarów - to był wyjazd z klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 moja zalosc ze mnie w klubie nie ma; mam rezerwacje na polowe lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 www.tux.at i tam masz wyszukiwanie kwater. Wszystkie sa godne polecenia, zalezy ile kto mas hajsu do wydania. Ja osobiscie polecam Nennerhof w Hintertuxie. www.nennerhof.at Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 A ja mam taki zgrabny pensjonacik w Madsait; Ale mowa byla o lokum w Bornio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 A w Bormio, to my nocujemy w Isolacci:D Pomiedzy Bormio a Livigno. No i do cieplych zrodel jest tylko ok. 4 km:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Cos pogrzebie, moze cos znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 A w Bormio, to my nocujemy w Isolacci:D Pomiedzy Bormio a Livigno. No i do cieplych zrodel jest tylko ok. 4 km:D Bobic muszę Cię uponieć: maiło być tu o Białce a nie H*... muje dzikie węże:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Oooops sorki:cool: A swoja droga zaraz dam Ci zolta kartke - ot taki przywilej moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Oooops sorki:cool: A swoja droga zaraz dam Ci zolta kartke - ot taki przywilej moderatora A z jakim debetem? Acha miało być o Białce, więc w Białeczce jest GIT- jak Ci poślę foto to jako moderator masz możżliwiśc wkleić go tu?? Zdjęcie pochodzi z wczorajszego pobytu w Białce a przedstawia zadowolenie narcirza, dodam jeszcze że to kobieta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 homar ma racje bormio mega wypas:] bylem tam wtedy kiedy byly sławetne zawody bodego na jednej narcie:P i no goreczka jak mażenie:) "kiedyś był od rana i nie umiał się namlaskać" SB super określenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 Żałuję,że nie mogę wkleić zdjęć z marca 2006:mad: Może jak JC wróci to wrzuci,poproszę Go o to.Może wszyscy nie zapomnimy o tym temacie. Jestem ciekaw czy nie mlasklibyście na takie waruneczki. Może ktoś z Was przypomni żebym przesłał fotki a JC je wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 4 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2007 Bede sie staral. A jakbym zapomnial to mi przypomnij abym Ci przypomnial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Będzie dzisiaj ktoś w Białeczce?:poprócz mnie,Figo i Witusia- właśnie ruszamy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Witajcie, Ja się wybieram - podobnie, jak wy o 5.59 ale wieczorem - do zobaczenia! Chyba, że zasypie do tego czasu całkiem, bo pada w tej chwili mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Ruszamy o 15 - 16, więc k. 21.00 powinniśmy być na miejscu.... Na stok od rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Widzę, że zakopianka będzie nieźla zapchana w weekend ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Mam nadzieję, że tak jak tydzień temu, czyli wcale :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1973marcin Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 ja będę ale dopiero w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Białka dzisiaj wieczorkiem Jeśli Was interesuje krótki filmik z Białki (piątek 14.12. - wieczór) - oto link http://www.youtube.com/watch?v=YRR0dfwusXc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Jeśli Was interesuje krótki filmik z Białki (piątek 14.12. - wieczór) - oto link http://www.youtube.com/watch?v=YRR0dfwusXc dobre:) prawie na żywo po filmiku widać , że warunki całkiem , całkiem ciekawe kiedy ruszy nowe krzesło i trasa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 Jeśli Was interesuje krótki filmik z Białki (piątek 14.12. - wieczór) - oto link http://www.youtube.com/watch?v=YRR0dfwusXc Kurcze! Jestem pod wrażeniem! Szybkość wrzutu niebywała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bończa Napisano 14 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2007 dzięki! wrzut następuje od razu na stoku. Polecam serwis www.shozu.com do przesyłki foto i video bezpośrednio do netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi