Gość Agnieszka-extreme Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 witam, wiem że wiele osób sceptycznie podchodzi do nauki jazdy na nartach, a także innych sportów, z książek. mimo to chcialabym zaproponowac fajną książkę-"Narciarz doskonały". książka jakiej jeszcze nie było na polskim rynku. prosta, zrozumiała- ale nie nauka jazdy w weekend-, duzo zdjęć (m.in. sekwencyjnych). więcej można zobaczyc na http://www.narciarzdoskonaly.pl. cena 49,9- do 16 grudnia bez kosztow przesylki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 prezent dla narciarza http://portalwiedzy.onet.pl/2148102,10491,info.html Czy warto ???:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 * Warto,warto.:D:D * Dbać o zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 no to teraz napewno nie jeden się wystraszy troszeczkę ale jak tu nie jeść chleba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Trzeba się zastanowić czy nie zostać biernym zwolennikiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Palenie też szkodzi i co? Młodzi ciągną faje ile wlezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Nartowanie też jest urazowe,a i tak jeździmy,poświęcamy temu cały wolny czas i wydajemy na to nie małe pieniądze! To czemu sobie odmawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Palenie też szkodzi i co? Młodzi ciągną faje ile wlezie Młodzi, młodzi....... średni/e wiekiem też ciągną............ Bardzo ciekawie brzmi opcja biernego ten-tego :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 hmm człowiek żył w przeświadczeniu ,że jedzenie lodów to sama przyjemność a tu taki zonk:o no i jak tu ...żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Spadłem z krzesła:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 30 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2010 Teraz Marek Kondrat może się spodziewać pozwów - wszak śpiewał na początku lat 90-tych "weź go do buzi........", Całe wioski się przy tym bujały (i nie tylko ) do rana białego, a teraz takie szopki :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Spadłem z krzesła:D:D:D:D To też szkodzi. Może być groźne dla kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Nasz nadworny lekarz w tym momencie jest w podróży, ale jak wróci to może się odniesie do tych rewelacji:D Żebym tylko nie musiał wątku zamykać :Dwidzę,że wiosna nie tylko za oknami,ale też w głowach:D,nie ma jak dobry seks;)ciekawy artykuł,ale nie nowość jak dla mnie;),bardziej traktuje go jako reklamę szczepionki firmy Glaxo;)temat znany od lat,ale przy braku szczepionki mówiono o doborze partnerów i higienie intymnej.Od kilku lat sami lekarze pediatrzy zalecają szczepinie młodych dziewczynek szczepionką Cervarix lub Silgard.Metoda uprawiania seksu użyta trochę przewrotnie;),pewnie nie chodzi o to,aby Nas zniechęcić do uprawiania tego rodzaju seksu,ale bardziej zwrócić uwagę,na niebezpieczeństwa,które na Nas czyhają:cool:Problem istnieje faktycznie z powodu wzrostu rosnącej liczby kobiet w przedziale wieku 20-30 lat ,które zapadają na proces nowotworowy szyjki macicy.Ale tutaj niestety kuleje okresowa kontrola kobiet i badanie cytologiczne.Myślę,że większym problemem na dzień dzisiejszy,z którym medycyna i koncerny farmateutyczne nie mogą sobie dać rady jest wirus HCV-a w/g Światowej Organizacji Zdrowia to przeszło 170 mln ludzi,a w Polsce około 2500 rocznie.Tutaj na wirus typu HCV C nie ma na dzień dzisiejszy szczepionki.Profilaktyka zawsze wychodzi taniej niż leczenie,ale nie jest to powód,aby zaniechać pewnych zachowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Darek czyli co można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Darek czyli co można? Koledze chyba nie-tutaj od razu mam scenę z filmu"Chłopaki nie płaczą',ze na to paretamol nie pomoże;):DMożna,nie mogę pisać,że polecam;)anal też ekstra;)/ale nie z kolegą:D/:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Darek czyli co można? Koledze chyba nie-tutaj od razu mam scenę z filmu"Chłopaki nie płaczą',ze na to paretamol nie pomoże;):DMożna,nie mogę pisać,że polecam;)anal też ekstra;)/ale nie z kolegą:D/:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magelan Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 Dalej leże pod krzesłem i kwiczę:D:D brawo Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 chłopaki widać ze wiosna nadchodzi:D szkoda ze same chopy tu pisują w tym temacei:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 chłopaki widać ze wiosna nadchodzi:D szkoda ze same chopy tu pisują w tym temacei:D Aż się muszę ugryźć w język dlaczego dziewczyny nie piszą (nie mają kiedy pisać) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 a jak sie odezwą to ci sie oberwie brachu:D:D odezwą w przerwie:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peszkod Napisano 31 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2010 na to paretamol nie pomoże;): Może okłady z rumianku, tudzież moczenie jęzora w korze dębowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Dziewczęta nie mają czasu pisac bo mają pełne usta roboty upsss.....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obal Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Dalej leże pod krzesłem i kwiczę:D:D brawo Darek Świńska grypa wróciła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Panowie, wiem, że wiosna , ale przystopujcie proszę trochę PLISSSSS! ale no dlaczego przeciez nie piszemy nic niedozwolonego:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 1 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2010 Bez tego życie byłoby smutniejsze. Jeśli jeszcze partnerka wie co robi i nie ma nerwowych "tików szczękowych" (to może być niebezpieczne) to gra muzyka. Zawsze mówiłem, że perfekcja ważna jest w każdym aspekcie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi