Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 gdzie takową mogę przymierzyć i zakupić?? i czy wogole się ją opłaca kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 z tego co widze to na ceneo jest tylko jedna lokalizacja http://www.ceneo.pl/404267 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 mi chodziło o softshella :DD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 kupic warto bo mam takiego a gdzie mozna kupic to ciezko stwierdzic pisali cos kiedys na forum ze gdzies w krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 a jak sie sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Ja się pochwalę ze ostatnio (tydzień temu) sobie takiego sprawiłem Info gdzie można dostać w Krakowie mogę wysłać zainteresowanym na priva. Co do właściwości i tego jak się sprawdza dużo nie napiszę, bo nie małem okazji przetestować jeszcze kurtki w akcji, trochę natomiast pochodziłem w niej po mieście i pierwsze spostrzeżenia są następujące: kurteczka raczej przeznaczona dla osób które nie lubią stać w miejscu, w niej trzeba się ruszać, przy silnym wietrze i minusowej temp. koniecznie trzeba pod nią załozyć polarek, bo inaczej trochę zimno (szczególnie w ręce). Innych wad jak narazie nie zauważyłem, na deszczu nie przemaka i co fajne woda nie spływa z niej perfidnie na spodnie, jest wygodna, nie krępuje ruchów i cena w miarę przystępna W tej chwili gdybym miał się już koniecznie do czegoś przyczepić to wewnętrzna kieszonka zasuwana na suwak jest tochę malutka, a ten biały kolor na podszewce i klapce od suwaka jest trochę taki kremowo-szarawy i może się wydawać że wygląda jak pobrudzony..... Osobiście nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 18 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2007 ...no to pierwszy test "w akcji" zrobiony. Ubarany byłem na cebulkę 3 warstwy (bielizna,polar,kurtka) Kurtka dobrze utrzymuje ciepło i równie dobrze odprowadza wilgoć. Nawet podczas jazdy wyciągiem i 10-15 minutowej przerwy pod stokiem (ok -3,5C) nie było zimno ani chłodno. Podobnie jest z przepuszczaniem wiatru, nawet przy dużych prędkościach nie przewiewa Ponadto bardzo wygodna, nie krępuje ruchów, nie podciąga się do góry podczas jazdy... Generalnie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi