darek1975 Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 znalazłem sam rzeczywiście na pierwszej stronie :-) taki jakis rozkojarzony jestem. To nie było lenistwo:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklim Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 He, he nie ma to jak samo pomoc! Pamiętam, że chyba dwa lata temu wygrała osoba która miała na paragonie .. sznurówki sznurówki mam ....., no to chyba pozostają skarpetki:eek: a może cos się znajdzie w supermegahiperpromocji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Hotrok masz już ten paragon dla mnie ?? Jak tak to czekam na wiadomosc na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Masz paragon dla mine ....... I tu pytanie do JC czyli współorganizatora konkursu: Konkurs trwa równy miesiąc, ja zakup zrobiłem zaraz w I dzień tego miesiąca i nie wykluczam dokonania kolejnych zakupów jeszcze w tym miesiącu. I co w związku z tym?: czy powinienem/mogę się rejestrować tyle razy ile razy dokonałem zakupów czy tylko jednokrotnie:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Nie wiem czt czytaliscie regulamin. Zeby wygrac to jeszcze trzeba odebrac telefon i odpowiedziec na pytanie dot. Pol. Tyrolu:D A dzwonia tylko dwa razy:eek: No i nie wiadomo na jakie pytanie sie trafi:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Nie wiem czt czytaliscie regulamin. Zeby wygrac to jeszcze trzeba odebrac telefon i odpowiedziec na pytanie dot. Pol. Tyrolu:D A dzwonia tylko dwa razy:eek: No i nie wiadomo na jakie pytanie sie trafi:confused: W zeszłym sezonie pytanie brzmiało: W jakim kraju leży Południowy Tyrol? ... i była osoba, która nie pojechała na narty, bo chciała jechać do Austrii! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 3 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 No, a teraz idę spać, bo rano trza wstać! ... kurdę w Alpy jechać ... a tam śnieg drogowcom nie daje spać ... i bedę się musiał na nartach ślizgać Odezwę się z Turraher Hoehe w Karyntii ... a jak nie do z Bad Kleinkirchheim z biura prasowego PS! PS ... i 94 testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 JC, dobre. To jednak pytania ambitne widze sa. Ale tak szczerze mowiac nazwa Tyrol to rzeczywiscie kojarzy sie bardzo "austryjacko". Mozna sie walnac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Czy ten konkurs już jest rostrzygnięty, nigdzie nie mogę znaleźć info na ten temat... ktoś wygrał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Z tego co wiem to losowanie nagrody miało/odbyło się 9 stycznia i jeśli nikt do Ciebie nie dzwonił z pytaniem to znaczy że będziesz musiał sobie sam za wyjazd w Alpki zapłacić Na pocieszenie mogę Ci na priva wysłać gdzie znajdziesz ofertę prawie za darmo ok 440 zł/os apartament z free skipasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Dawaj tego Priva tez do mnie, bo jestem ciekaw co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 :eek: 440 zł/os ??!! To chyba nie możliwe? Niemniej poproszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Z tego co wiem to losowanie nagrody miało/odbyło się 9 stycznia i jeśli nikt do Ciebie nie dzwonił z pytaniem to znaczy że będziesz musiał sobie sam za wyjazd w Alpki zapłacić Na pocieszenie mogę Ci na priva wysłać gdzie znajdziesz ofertę prawie za darmo ok 440 zł/os apartament z free skipasem Ja tez poproszę o te namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Toż to jak Beskidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Toż to jak Beskidy 45 km tras naśnieżanych kilka krzeseł, kilka wyciągów i jedna gondola - Bobic wybacz, ale nie bluźnij W GAT to skipas na 6 dni tyle kosztuje a gdzie mieszkanie, przecież można na 2 dni odskoczyć do Kitzbuchel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Tak, zgadzam sie, ale chodzilo mi o wysokosci, ale jak juz jechac do Austrii, to chce jechac w wysokie gory. jak bede troche starszym czlowiekiem, ktory jeszcze moze, to bede sobie wlasnie jezdzil do takich osrodkow:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Przy dobrej formie w jeden dzień do objechania. Na drugi na bank się znudzi. Niemniej jednak dzięki SB. To jest bardzo dobra propozycja cenowa. Zwłaszcza dla osób, które dziennie "śmigają" podczas wyjazdu 5-10 km, a u nas nie chce im się tracić czasu w kolejkach. Muszę szwagrowi tego linka zapodać, zamiast wyjazdu pod Tatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 16 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2008 Z tego co wiem to losowanie nagrody miało/odbyło się 9 stycznia i jeśli nikt do Ciebie nie dzwonił z pytaniem to znaczy że będziesz musiał sobie sam za wyjazd w Alpki zapłacić Na pocieszenie mogę Ci na priva wysłać gdzie znajdziesz ofertę prawie za darmo ok 440 zł/os apartament z free skipasem A ja tam na priva informacji nie potrzebuje.To proste co SB znalazł. Dla zainteresowanych dla ułatwienia powiem ,że to tam gdzie nie był bugajson:D :D . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 ja w wielu miejscach jeszcze nie bylem więc może bardziej precyzyjnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 17 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2008 SB ja tez bardzo bym prosił o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Nagroda jedzie na Mazury Nagrodę główną wygrała Pani Zenobia z Giżycka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 Jak by był kłopot że daleko jechać w Alpy to chętnie przejmę nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 gratuleję pani Zenobii ! mam nadzieję,że wygrana nie będzie tylko Pyrrusowym zwycięstwem. czekamy na relację po wykorzystaniu wygranej. Jak by był kłopot że daleko jechać w Alpy to chętnie przejmę nagrodę Ty sępie pani Zenobia ma tyle do Cieszyna co my w Alpy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2008 jak by nie chciala jechac to ja moge ten wyjazd przejąc bo ma baaaaaaaardzo daleko a ja z SC to tylko chop siup:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 7 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2008 Jak by był kłopot że daleko jechać w Alpy to chętnie przejmę nagrodę przecież ta Pani jedzie do Szwajcarii....kaszubskiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi