Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 otóż dzisiaj bylem na stożku pogoda taka sobie no ale 10 razy zjechałem wyjechałem o 10 bo balowałm do 1:D namówiłem mojego staruszka i pojechalymy:P bo ja nie bylem w stanie prowadzić jeżeli chodzi o warunki śniegowe no niczego sobie przygotowanie trasy w miarę jak na panujące warunki (ok 12 mżawka) pojeździliśmy poruszaliśmy i sezon rozpoczęliśmy ale oczywiście nie obyło sie bez niespodzianek w czechowicach staliśmy na swiatłach bach zielone to jedziemy ale z prawej karetka na sygnale to staruszek po hamulcach a tu jak nam w dupe nie przypier***** aż mi radio z ramki wyleciało mało tego wchodząc do suki ojciec zostawił wlaczaną stacyjkę i sie akumulator całkowicie rozładował ale sprawca szkody dał kable i jakoś odpaliliśmy co do sprawcy dostał 1000zł i 6pkt:) rozpoczęcia sezonu 2007/08 na pewno niezapomne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No to Hucznie rozpoczęliście sezon! Na pocieszenie: parę lat temu odebrałem nówkę auto z salonu i pojechałem na Śląsk, na skrzyżowaniu w Tychach hamuję i ... dalej było jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No to mi pod Poznaniem Fiat Punto w 5 miesięcznym Avensisie w dupie zrobił taki tuning: tylko ja odjechałem o własnych siłach a Punto na lawecie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 całe szczęście że ty się nie skusiłeś na prowadzenie bo byłaby Twoja wina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 heh no tego rozpoczęcia sezonu na pewno nie zapomnę ale co tam nie moje auto:P:P bo jechałem autem staruszka mojego:) tfu co ja gadam:P przecież dopiero po 50 sie życie zaczyna:D tak mi moj fater:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi