MB Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 mowa o fisher world cup sc niestety nie correct tylko do korekty:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJBI Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 Jacku powiedz coś jak tam twoje szerokie łopaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2007 Odsnieza teraz nimi trase Pucharu Swiata w Bad Kleinkirchheim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamzawodowiec Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Z oficialnych informacji, co mi wiadomo to tylko Progressor. A swego czasu, w zeszlym roku w Wels na prezntacji widzialem fajne Worldcupy zrobione z okazji urodzin 2 managerow w Fischerze, ze zamiast nazwy Fischer mialy imiona RICHARD oraz MICHAEL, takim samym fontem jak w oryginale Fischer Sa natomiast - albo byly wyprodukowane Race SC w limitowanych edycjach - C4 - w stylu retro oraz SomaTec - tak jak buty. jakie te narty maja w koncu taliowanie bo jeden podaje race sc a drugi rc http://www.allegro.pl/show_item.php?item=290704080&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any http://www.allegro.pl/item292497415_...uper_stan.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Z tego co wiem, to ta narta zawsze byla o promieniu slalomowym - odpowiednik Race SC. Przy 160 cm, bo tak mialem, promien byl 12m, co widac nawet na jakiejs fotce, ktora zamiescilem w galerii. Funa na gigantce bym tak nie pojechal Mysle, ze ta 175 tez jest slalomka jednak, a promien jest wiekszy, bo automatycznie wychodzi z łuku narty. Ale moge sie mylic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 No jak dla mnie to troche długa na slalomke. Nigdy sie z ta narta nie spotkałem ''face to face'' Według tego lina(włoskiego nie znam, więc musze sie oprzec na angielskim) http://www.paulski.com.au/products.php?PHPSESSID=f14c91c77e182d3ac2be4fe2c2cc301d&search=c4 to jest to właściwie RX 9.No i przy tej długosci to będzie miała jakies 17-18 m promien skrętu. To troche dużo jak na slalomke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 No to dziwne. To moze sa rozne modele tych C4 ? Jedna SC druga RC ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Na to wygląda. Podobnie jest u mojej teściowej.''Wyprodukowała'' siostry a nie podobe. Tak jak sc i rc:D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Na to wygląda. Podobnie jest u mojej teściowej.''Wyprodukowała'' siostry a nie podobe. Tak jak sc i rc:D :D ale opakowanie takie samo ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Opakowanie tak .Ale sznureczek jest juz inny:D :D Ale wpadlismy na off-a:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Widziale dzisiaj, a wlasciwie wczoraj ta "siostre", Hucu mowil ze to zona. Wierze mu na slowo. No niczego sobie ta "siostra":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 11 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2008 Widziale dzisiaj, a wlasciwie wczoraj ta "siostre", Hucu mowil ze to zona. Wierze mu na slowo. No niczego sobie ta "siostra":D Miałem juz nie offować,ale musze.To była moja żonka. Była... bo przed chwilą weszła i powiedziała ''jak nie narty to forum z tymi... "" nie dałem jej dokończyc i użyłem magnum. No ,zapaszek prochu jest przedni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi