SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Widziałem dzisaij w Szczyrku narciarza jak zap...ł na takich deskach w puchu przez las. Wydaje mi się że skąś go znam;) Decha niezła, na jezioro za mororówkę też by była dobra. Taliowanie 130-94-118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Hmmm, ciekawe kto ma takie deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Albo YETI albo JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Albo YETI albo JC YETI znam osobiście za nartami nie przepada, futro za cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 czyżby JC tak pomykał?:> trzeba przyznać łopaty przekonkretne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Ja mam niestety tylko Sugar Daddy Natomiast w zeszłym tygodniu na allegro były wszystkie "stare: modele Fischera typu Kehua, Watea, Riu za 599pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No wiele się zgadza, ale nie wszystko - byłem w Szczyrku - taliowanie ... identyczne ale gdzie ten puch jak lało!!! Za to od środy ... Alpy ... i testy nowych 130 - 94 -118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 temu to dobrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 o przypomniało mi się określenie do słownika takie 130 z przodu to "klapoki" jak kacza stopa :-) sam mam też "klapoki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Za to od środy ... Alpy ... i testy nowych 130 - 94 -118 Przyszloroczna kolekcja Fischera jest brzydka. - moja subiektywna opinia. No i gdzie jest Rx Fire ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 No wiele się zgadza, ale nie wszystko - byłem w Szczyrku - taliowanie ... identyczne ale gdzie ten puch jak lało!!! Za to od środy ... Alpy ... i testy nowych 130 - 94 -118 Gdzie to bedzie? napisz prosze cos wiecej ja jade wczwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Jadę do Bad Kleinkirchheim na PS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alfredoo Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Szkoda, bo bede w poblizu umowilem sie na 2 dni na Katschberg - Aineck. Mam sezonowke sssc ale Bad Kleinkirchheim juz nie obejmuje. Moze jeszcze cos wymysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Widziałem dzisaij w Szczyrku narciarza jak zap...ł na takich deskach w puchu przez las. Wydaje mi się że skąś go znam;) Decha niezła, na jezioro za mororówkę też by była dobra. Taliowanie 130-94-118 A tak to wyglądało wczoraj Wiązania zamontowane profesjonalnie mimo, że żaden szablon nie przewidywał 94 mm pod butem Podziękowania dla serwisu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Przyszloroczna kolekcja Fischera jest brzydka. - moja subiektywna opinia. No i gdzie jest Rx Fire ? Bobic mowisz już o kolekcji 08/09 ?? :> Czyżby zniknął Fajer :O ?? No i mam jedno pytanie co z narta ktora była na ispo w zeszłym roku i nazywała sie - SchoenfelderSki pisalismy wtedy o niej i miała byc w sprzedarzy? Jak narazie nigdzie jej nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Widze JC, ze Romek mimo jeszcze nie rozpoczetego sezonu ma co robic A co do pytania, co to Schoenfelder Ski, to juz tlumacze - to jest Progressor, ale pomalowany w sposob zaprojektowany przez Rainera. W sklepach nie widzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 no to gdzie go dostać można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 W Polsce nie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Bobik ty bedziesz wiedział jest jakis limitowany Worldcup ?? Czy tylko ten progressor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Z oficialnych informacji, co mi wiadomo to tylko Progressor. A swego czasu, w zeszlym roku w Wels na prezntacji widzialem fajne Worldcupy zrobione z okazji urodzin 2 managerow w Fischerze, ze zamiast nazwy Fischer mialy imiona RICHARD oraz MICHAEL, takim samym fontem jak w oryginale Fischer Sa natomiast - albo byly wyprodukowane Race SC w limitowanych edycjach - C4 - w stylu retro oraz SomaTec - tak jak buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Widze JC, ze Romek mimo jeszcze nie rozpoczetego sezonu ma co robic Taaak, aż jedną parę nart miał do poskręcania W Szczyrku cicho i głucho! Chyba sie ucieszył jak przyszedłem, że w końcu sezon się zaczął. Troszkę pogadaliśmy, troszkę sie pozastawialiśmy jak przykręcić wiązania, bo szablon nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Ano miał pracowity.... ja tam wpadłem o 17 i moje też musiał skręcać, ale w porównaniu z nartami JC to te moje to market także Romek mógł skręcać nartki, a jednocześnie mogliśmy dyskutować, czyli pomineliśmy etap z zastanawianiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 wam to fajnie nowe nartki:( a ja męcze moje stare fiszery z sezoonu uwaga 02/03 fakt faktem są nie dozaje*** chania oczwiscie:D mowa o fischer world cup sc moze jakiś rabat dostane na jakieś fischery bo tak długo je mam że prawie antyk:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 No, za to, ze napisales FisHer przez samo H, to raczej odpada:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 jakie samo H? ja tam nic nie widze wszystko jest correct:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi