Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 wie ktoś czy otwarte są juliany dzisiaj albo golgota bo bym po pracy sobie na 2h skoczyl tylko po prostu nie wiem czy oplaca sie dzisiaj jechać czy nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Wg. tego co podają na stronach GAT otwarta jest Golgota i Juliany - do 15.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbu Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Juliany i Golgota działają, co z tego jak pada deszcz, śnieg ciężki a i ludzi sporo. Zrobiłem dużą pętle beskidzką i widziałem, że działają wyciągi w Wiśle (Stożek, Soszów i NAT), Brennej i Szczyrku. Ale szału nie ma. Pogoda lipna, a większość wyciągów jeszcze zamknięta. Do tego od Zwardonia przez Rycerkę, Rajczę, Milówkę coraz mniej śniegu. W Żywcu już nie ma wcale. Oj chyba trzeba będzie jeszcze poczekać na zimę. Szkoda mi, że od razu nie pojechałem na Słowację, bo tam bym pewnie pojeździł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Byłem dzisiaj w Szczyrku, ale nie na nartach. Raczej z i po narty Dokładnie do przykręcano mi wiązania do nowych nart. I pytanie czyje to niebieskie Fischerki stoją do odbioru Rajby? Przystanąłem przy Skrzycznem i ... lipa, nie będę komentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 ja dzisiaj pojechałem na stożek na forum jest relacja nawet:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Byłem dzisiaj w Szczyrku, ale nie na nartach. Raczej z i po narty Dokładnie do przykręcano mi wiązania do nowych nart. I pytanie czyje to niebieskie Fischerki stoją do odbioru Rajby? Przystanąłem przy Skrzycznem i ... lipa, nie będę komentował Niebieskie:confused: to nie moje. Byłay tam takie VISIONY BREEZE do odbioru ale już ich tam nie ma, teraz moja żona je ma:) . A faktycznie mają niebisskie napisy: dlaczego nie machnołeś aytofrafa na nich:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 markera nie miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A może złote .. Twoje, twoje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A może złote .. Twoje, twoje!!! Dokładnie takie: http://www.skionline.pl/austria-skitest/index.php?ids=&co=test2007&id_testu=434 na 145 długie. przeoczyłeś wątek o dość ciekawej narcie:http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6040 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 fajna szata graficzna;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Sb jak będziesz odbierał nartki to nie płac za nie dopóki właściciel serwisu nie ujawni sie na forum! ... bo wiem, że dokładnie śledzi co tu sie dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Już za późno, odebrałem...... .....mówiłem mu żeby coś napisał przynajmniej o tym Szczyrku;) ludzią potłumaczył o co chodzi..... bo nie wiedzą. Ale jemu się nie chce..... Postaram sie go przy najbliższej okazji "przestresować":eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 skubany tajniak czy co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Już za póżno, odebrałem...... .....mówiłem mu żeby coś napisał przynajmniej o tym Szczyrku;) ludzią potłumaczył o co chodzi..... bo nie wiedzą. Ale jemu się nie chce..... Postaram sie go przy najbliższej okazji "przestresować":eek: Szkoda, bo byłby forumowy fachowiec od tuningu sprzętu Ale My go jeszcze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 dojedziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Tak! Dojedziemy ... Zarzucimy go sprzętem i będzie marzył, aby się wyrwać na chwilę i na forum coś napisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A dlaczego Twój/Nasz baner tam jeszcze nie wisi, tylko subtekny napis na Romka polarze: skionline.p l- ale to za mało A taką dupną naklejkę FISCHERA dostałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Bo ja skromny jestem Za to dupny billboard wisi w Buczkowicach i w Czechowicach też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 nie mow mi o czechowicach:) przeczytaj moj temat o stożku:D to sie dowiesz czemu nie moge o tej wsi slyszeć bo mi sie podnosi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A gdzie link ... powinieneś dodać link do wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6041 i co ty na to:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Bo ja skromny jestem Za to dupny billboard wisi w Buczkowicach i w Czechowicach też A to skromny bilboardzik przed Buczkowicami przy drodze do Szczyrku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 JC to ty na tym zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 Akurat nie. Ja zrobiłem to zdjęcie, a jedzie ... a raczej leci Grzegorz Dendys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2007 naprawde udane fotko gratuluje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi