Ambro Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Mam zamiar kupić 9S Rossignola z tego roku ale nie wiem czy powinienem wybrać 165 czy 158cm. Mam 178 cm wzrostu i ważę 73kg. Bardzo proszę o rade:) Pozdrawiam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Jak dasz jej rade to bierz dłuższa !! przy 73 kg i 178 to 165 powinno byc wsam raz chyba ze to ma byc super ekstra radykalna slalomka z malutkim promieniem to skróć ja wole dłuższe kosztem tego metra w promienu wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Ja przy wzroście 176 mam slalomkę 165 niestety waga mały słoń 100 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Ups... no do na brak obciążenia narta narzekać nie może , u mnie jest odwrotnie proporcjonalnie mam 181 cm i 65 kg wagi a slalomke mam 155 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Dziękuje Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi