JC Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Aż mnie wyrywa z fotela jak patrzę przez okno na góry! Piękne słońce, świeży, zmrożony śnieg ... jak ktoś może to niech jedzie na narty dzisiaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Aż mnie wyrywa z fotela jak patrzę przez okno na góry! Piękne słońce, świeży, zmrożony śnieg ... jak ktoś może to niech jedzie na narty dzisiaj! No to jutro z nami tak skromnutko: na Małe Ciche, ale wpierw robocza wizyta w Zakopanym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 nawet mi nie mów siedze wlasnie w biurze i mam taki sam widok i ____ mnie trafia mialem dzis do krynicy jechac na wekend andrzejkowo-szkoleniowy ale slotwiny stoją podobno za malo sniegu ale co sie odwlecze ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Właśnie wróciłem z Kasiny W.rewelka,słoneczko,widoczki,trasa super przygotowana i pusty stok...marzenie narciarza..Poza tym chłopaki śnieżą ostro,więc jazda będzie na pewno przez najbliższe parę dni.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Byl dzisiaj Spindel przez 3 godz. prawie 30 km w nogach. Cudownie, prawie jak w Alpach Jutro rano powtorka, co prawda beda juz chmury i cieplej ale jeszcze licze na niezle powyginanie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Hehe, nawet nie zaluje ze nie mialem w sumie dzis czasu siedziec na necie, niepotrzebnie bym sie tylko denerwowal. A tak poczatek pracy o 8.30, koniec o 20.30 i problem z glowy. Jak tak piter100 chwalisz Kasine to sie moze jutro wybiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 kurde to tylko ja jeszcze nie byłem chyba na nartach w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 kurde to tylko ja jeszcze nie byłem chyba na nartach w tym sezonie nie martw się... nie tylko Ty, ja też jeszcze nie byłem i szczrze powiem że już mnie trafia - bo chcę ale nie mogę (kontuzja) a warunki za oknem mocno zachęcające ... jeszcze z tydzień i na pewno się gdzieś wybiorę !! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 a nie wkurzajcie mnie Cwaniaki jedne macie najwyżej po 50-100 km drogi autem, żeby sobie pośmigać. To nawet na dwie godziny po południu wam się opłaca jechać. Ja mam 600 km i czasu co najwyżej na dwa wyjazdy w sezonie. Normalnie szlag mnie trafia, że sie w górach nie urodziłem, a najlepiej w Austrii. jak wygram te 38 mln Euro w niemieckiego totka, to pierwszym moim zakupem będzie niewielki pensjonat w Alpach. Może by kto jaką teleportację wymyślił, albo podróże z prędkością światła. A nie bede juz pisal. Tak w ogole te ostatnie zdania bez polskich liter bo na domiar zlego klawiatura mi sie przypadkiem przestawila na po amerykansku i nie wiem jak wrocic do poprzednich ustawien. A wykrylem, ze cos przestawilo sie w tym edytorze bo inne programy chodza normalnie. Pomozta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikol Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 E tam, nawet 30km nie mam - po pracy se mogę śmignąć bo szkoda urlopu na takie "małe" górki :D - a chyba nie trzeba się w górach urodzić coby później w nich mieszkać ???? :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 E tam, nawet 30km nie mam - po pracy se mogę śmignąć bo szkoda urlopu na takie "małe" górki :D - a chyba nie trzeba się w górach urodzić coby później w nich mieszkać ???? :confused: Jak już się z rodziną zasiedzisz na pomorzu to ciężko taką poważną przeprowadzkę uczynić. Poza tym moja druga połowa góry to nie bardzo bo na nartach nie może jeździć- kiedyś pisałem ma endoprotezę biodra. A co do urlopu to faktycznie masz rację lepiej go poświęcić na prawdziwe góry. Jeszcze tylko 5 dni i wyjazd do Soelden, tylko na 4 dni ale dobre i to. Przysiady i krzesełko, brzuszki i rower zasuwam już miesiąc praktycznie codziennie, mam nadzieję, że na trzy dni intensywnej jazdy wystarczy. Oby tylko pogoda dopisała. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spun Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 hejka...wiecie jakie sa warunki w Beskidzie Ślaskim i gdzie mozna by jutro najlepiej posmigac ..Soszow Szczyrk Cienkow...? musze jechac bo mnie rozniesie wlasnie zaczynam sezon ..; ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi