SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Nie za co, tylko na co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 no to na co:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No tak ... jeszcze byśmy usłyszeli ... tatuś zgubiłeś się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Urodzinki masz chyba nie: to co fajne te koleżanki masz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 a jezu to już? 19 grudnia tak blisko? to ja już będe miał.... eh nie wiem czy mowć bo powiecie że dziecko:) a co do koleżanek to ło ho ho:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 No tak ... jeszcze byśmy usłyszeli ... tatuś zgubiłeś się ... a tego nie skumalem sory ale bardzo sie starałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sylwia Napisano 21 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2007 A czy do kalędarza można by dopisać jako wydarzenie że SB se kaska kupił . SB-piszesz w profilu o ortografii-mnie też denerwują błędy ortograficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Kalendarz Przed nowy sezonem ponawiam propozycję i prośbę do Was. Nasze forum mam ciekawą opcję jaką jest Kalendarz. Mam propozycję i prośbę zarazem, abyśmy razem starali się wprowadzić daty ciekawych imprez, zawodów, wydarzeń itp. do kalendarza! Na stronie głównej (na dole) będzie można wtedy zobaczyć jakie wydarzenia czekają nas w najbliższych dniach. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Pomożemy:D Nie wiem czy to jest potrzebne i czy to o to chodzi ale mogę w najbliższy weekend wprowadzić daty FIS WC kobiet i mężczyzn na ten sezon. Tylko nie wiem czy takie zawody miales na mysli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Pomożemy:D Nie wiem czy to jest potrzebne i czy to o to chodzi ale mogę w najbliższy weekend wprowadzić daty FIS WC kobiet i mężczyzn na ten sezon. Tylko nie wiem czy takie zawody miales na mysli... Super! Co do typów czy rodzajów imprez to mam na myśli, każda ciekawa imprezę - od pucharu świata, przez testy, eventy do zawodów o puchar Kubusia Puchatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 23 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2008 Kalendarz na razie uzupełniony do końca roku. Jakby ktoś zauważył że coś się zmienia (odwołane zawody, przeniesione) albo jak już będzie wiadomo o której godzinie są relacje na Eurosporcie czy ORF1 to uzupełniajcie, poprawiajcie - miejsca na godziny są już przygotowane. Mam nadzieję że byka nie ma. W Val Gardenie jest napisane "start: 12:15" ale to jest planowany start wzięty ze stronki Val Gardeny a nie start transmisji, bo nie wiem jeszcze o której godzinie będzie to na Euro i ORF1 (tak w ramach wyjaśnienia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi