JC Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Mam propozycję i prośbę do Was. Nasze forum mam ciekawą opcję jaką jest Kalendarz. Mam propozycję i prośbę zarazem, abyśmy razem starali się wprowadzić daty ciekawych imprez, zawodów, wydarzeń itp. do kalendarza! Na stronie głównej (na dole) będzie można wtedy zobaczyć jakie wydarzenia czekają nas w najbliższych dniach. Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 To może być fajna sprawa, tylko obawiam się czy nie zrobi się "bigos" np: 01.12.07 imieniny u cioci Mieci:D Trzeba by może mniej więcej określić krytera wpisów. Z uwagi na początek sezonu czy powinny pojawiać się wpisy o rozpoczęciu działalności poszczególnych ośrodków? A jeśli chodzi o zawody to jest również cała masa zawodów o charakterze regionalnym np. gminne, czy wpisy o takich zawodach powinny się pojawiać?: moim zdaniem nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 To może być fajna sprawa, tylko obawiam się czy nie zrobi się "bigos" np: Trzeba by może mniej więcej określić krytera wpisów. Z uwagi na początek sezonu czy powinny pojawiać się wpisy o rozpoczęciu działalności poszczególnych ośrodków? A jeśli chodzi o zawody to jest również cała masa zawodów o charakterze regionalnym np. gminne, czy wpisy o takich zawodach powinny się pojawiać?: moim zdaniem nie! A moim zdaniem powinny się pojawić wszystkie zawody! I te ogólnopolskie i te "podwórkowe" ... i te dla dzieci też ... Jestem też za wprowadzaniem np. otwarcia ośrodków, imprez, koncertów itd. Co do "bigosu" to myślę, że "stara gwardia" nie dopuści do tego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SKIer Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 Myślę sobie tak, że faktycznie o głupotach typu imieniny u cioci nie ma co się rozpiswać i chyba wszyscy to zrozumieją, natomiast co do zawodów regionalnych to tu pierwszy raz się z Tobą SB nie zgodzę Myślę że warto wpisywać takie daty do kalendarza ponieważ: 1. nie wszscy mają czas na to by codziennie wertować dziesiątki stron www w poszukiwaniu jakiejś imprezki regionalnej zw z nartami, poza tym o wielu czasem nawet ciekawych wydarzeniach dowiadujemy się po fakcie... 2. jak ktoś nie chce uczestniczyć w czymś takim to będzie wiedział wcześniej żeby w dane miejsce nie jechać co pozwoli również zaoszczędzić czas i często nerwy (bo akurat nie można pojeździć) 3. takie wydarzenia są często pretekstem chociażby do tego żeby skrzyknąć parę osób z forum i pojechać w dane miejsce "just for fun" Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 1. nie wszscy mają czas na to by codziennie wertować dziesiątki stron www w poszukiwaniu jakiejś imprezki regionalnej zw z nartami, poza tym o wielu czasem nawet ciekawych wydarzeniach dowiadujemy się po fakcie... No wąśnie o to mi chodzło: że wpisując te wszystkie "drobiazgi" też się może zrobić z tego kalendarza terminarz na "kilkadziesiąt stron" czyli nie do ogranięcia i nie czytelny, co spowoduje że nikt tam nie będze zaglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 SB! Myślę, że takiego szaleństwa i zalewu terminów nie będzie!!! Obyśmy wprowadzili chociaż te najważniejsze wydarzenia to już będzie sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 hehe tylko Jacku ja np boje sie wpisywac wiesz czemu hihihi zas bedzie ze zalecialo "komercją" albo reklama czegos tam hehehee np.jak wpisze zawodu na naszych szkoleniach w krynicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 29 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 No trzeba zachować umiar. To maja być imprezy ogólnodostępne, a nie organizowane w ramach szkolenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 29 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2007 hehehe rozumiem ... hmmm to musze z "prezesem" pogadac i zawody otwarte zrobic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Widzisz SB? Nie ma zalewu terminów w kalendarzu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 1 data to powinno być ogolne spotkanie z okazji 10 lat skionline:) co na ten temat sądzisz JC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 30 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 Oj to jesteś do tyło bo ... spotykamy się 5 stycznia w .. Białce Tatrzańskiej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 łok:D a gdzie więcej info ? bo moze sie wybiore:D a JC jeszcze jedno miałeś mi na PW wysłać ceny tych kurtek z logo skionline:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 5 stycznia w Białce - przy Kotelnicy?? Chętnie bym przyjechał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Widzisz SB? Nie ma zalewu terminów w kalendarzu! Powiem więcej: nikt nic nie wpisuje, tylko Twoje wpisy, :eek: boją się pisać Aby Twój monopol złamać dopisałem cosik od siebie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Powiem więcej: nikt nic nie wpisuje, tylko Twoje wpisy, :eek: boją się pisać Aby Twój monopol złamać dopisałem cosik od siebie:cool: SB, nic sie po prostu na razie ciekawego moze nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 A czy do kalędarza można by dopisać jako wydarzenie że SB se kaska kupił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Biorac pod uwage jakim zatwardzialym "czapkowcem" byles to wpisz, bedzie dla potomnych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Może dodaj to jako nowy wątek to go "przykleję" żeby wszyscy przeczytali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 sb i kask?? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Eeeee no bez przesady.....ale fajna laseczka jest kierownikiem w B.B. inter, posłali mnie do niej bo upusta chciałem..... i dała mi. Upust dała mi oczywiście:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 zabrzmialo 2 znaczie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 1 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Halo Bugajson, a Ty stawiasz za dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 Jacek, ale jak by nas na impreze zaprosił to koleżanki:eek: by pytały: ty kogoś to przyprowadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 1 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2007 za co ?? jak to kogo przyporiwadzil:) młodzi wysportowani:) krótko przystrzyżeni opaleni:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi