JC Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 Aksel w dalszym ciągu pozostaje na oddziale intensywnej terapii wiec dzwon był baardzo poważny :eek: Pozostaje, bo trzymają go w sterylnych warunkach ze względu na dziurę w nodze! Chodzi o to żeby coś tam złego nie wlazło i żeby się szybciej goiło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 3 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2007 aaa takie klocki... wiesci z pierwszej ręki? Ja w tv słyszałem tylko o tym że go jeszcze tam trzymaja i jedyną osobą jaka poza personelem go widziała jest trener który mógł sie z nim widzieć 4 minutki jednego tylko nie rozumiem to co by było jak by tam coś wlazło?? - rok bez jazdy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 Czy ktos moze wie co tam u Aksela slychac na obecna chwile:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 A siedzi u mnie na browarku, tv oglądamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 14 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2008 A to dobrze. Pozdrow go ode mnie, bo sie o niego martwilem niepotrzebnie:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi