SB Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Kubińska Hola rusza w najbliższą sobotę ! Kogo tam spotkam w niedzielę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Mnie możesz wziąsc ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 27 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Niema problemu miejsce w autku jest na dachu na nartki też, odjazd odemnie z placu niedziela 6:30:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 No Homar nowy avatar, zdecydowanie lepsza pozycja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Pracuje na tym tzn nie nad pozycja a nad Avatarem i za chwile bedzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Niema problemu miejsce w autku jest na dachu na nartki też, odjazd odemnie z placu niedziela 6:30:D 6.30 Niedziela! Toż to znęcanie się człowieka nad człowiekiem! Ale dzięki za dobre serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość to ja Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 6.30 Niedziela! Toż to znęcanie się człowieka nad człowiekiem! Ale dzięki za dobre serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Na kamerce wygląda to bajowo: http://www.skikubinskahola.sk/web-kamery/ Dla takich warunków to mogę wstać nawet i o 4:00 i o 2:00 też...... I tam się da zrobić promocję:350 koron za dzienny karnet czyli ok 40 zł aż do świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Sławek ale tam jest inny swiat:D (lepszy) pozdro Barti:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Żeby tylko śnieg znowu nie stopniał do soboty, bo pogodynki zapowiadają ocieplenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Kubińska Hola powiadasz Waść...hhmm może , może... Ps . cena za dorosłego 700 ks? czy jakieś zniżki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Acha Sławuś wtedy mnie do końca dnia boloł dyniok. Lepiej jak bydziesz mioł tyn topek sztrykowany hhahhahahhaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek.m77 Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Tak jak napisał SB do świąt cena skipassu 350 SKK i otwarte tylko w weekendy - z tego co zrozumiałem z info na stronie ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi