Ambro Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 Stoję przed decyzją wyboru nart. Zastanawiam się na Rossignolami 8S Oversize a Atomicami SL 10. Mam 178cm wzrostu i ważę 73kg. Jeżdżę od dawna i na dość wysokim poziomie. Musze powiedzieć że myślałem także o atomicach SL 12 ale nie wiem czy nie jestem za lekki na nią. Natomiast czytałem pare złych opinii na temat SL 10. Wszystkie 3 narty modele 2008 i długości 8s,SL:12-165 a SL 10 163cm. Bardzo proszę o rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 30 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2007 najlepiej by było jak byś gdzieś wypożyczył każdy model i sie na nich przejechał wtedy sam ocenisz, która narta jest dla Ciebie lepsza, bo przez neta to można radzić i prawić o wadach i zaletach, ale jak sie nie przejedziesz sam to sie nie zdecydujesz. Polecam przejażdke na każdym z modeli i wtedy sam podejmiesz decyzje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkitek Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Rossignlo 8s Ja zakupiłem właśnie 8s 158cm, świetna narta jak dla mnie, waże 65kg przy 175cm. Myśle, że Tobie też by się na niej dobrze jeździło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
juice Napisano 5 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2007 Rozwiazanie bugajsona jest najlepszym z najlepszych. Ale wedlug mnie nie jestes za lekki do SL12, a jezeli masz jakies watpliwosci to zawsze rozwiazaniem moze byc ST12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek1975 Napisano 6 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2007 Pojeździć, zobaczyć - jedyna rada, zakup nart to poważna sprawa. Gusta są różne i niestety ciężko wpasować się w Twoje potrzeby. Obie narty to czołowi producenci sprzętu, czyli raczej nie kupisz "kiepścizny" w obydwóch przypadkach możesz liczyć na przyjemność. Chociaż opinie krążą o producencie z Austrii, że to już nie to samo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 12 Grudzień 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2007 Sorry że tak późno odpisuje. Dzięki za pomoc. Zdecydowałem się jednak na jeszcze inna nartę. Mianowicie na Ross. 9s Ti - 158cm. Mam nadzieje, że da mi wiele radości z jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi