andy-w Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Oglądając w TV zawody Pucharu Świata zauważyłem, że wszyscy zawodnicy startujący na nartach Atomic nie mają najnowszych wiązań Neox, tylko starszej generacji podobnej do Device. Ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 http://www.skionline.pl/sprzet/?ids=&co=kolekcje_wiazania&sezon=03/04&producent=Atomic Cos takiego cooo bo te są zalecane do komórek, podejżewam że chodzi o siły jakie na to działaja i siłe wypiecia nie wiem ile maja neoxy albo devicy ale te tez skromnie bo skala wyp. 6-14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andy-w Napisano 26 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Wychodzi na to, że wiązanie Race (pochodne od Device) są heavy duty, a Neoxy nie, czyli ich konstrukcja (Neoxów) dla takich przciążeń ja w PŚ jest zbyt delikatna co oczywiście niczego im nie ujmuje i świetnie nadają się dla normalnych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 A są Neoxy 1018 ?? Bo stare dobre RACE czy też DEVICE takie były Sam takie dostałem do Suger daddy i odsprzedałem za marne grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ramone Napisano 27 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2007 W PŚ uzywają wiązań rejsowych. W ogole we wszystkich komórach Atomica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi