wojtus81 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Witajcie moja kobieta nie jezdzile na nartach od 10 lat i chce znow zaczac nawet poczynila pierwsze kroki w tym kierunku i wybrala dla siebie narty ELAN HOT SPICE 152 dl jej wzrost 168 a waga 52 kg a poziom jej to tak2/3 czy ta nartka bedzie dla niej odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 26 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2007 Moja Pani katuje już drugie Elanki i jest zadowolona (nie ten konkretny model) Opinię Skionline i użytkowniczek znajdziesz tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koval Napisano 28 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2007 Elan Hot Spice Czesc Spokojnie możesz kupować, Elan jest zdecydowanie nie doceniany w Polsce a to naprawde bardzo dobre narty. Jeżeli nie zależy Ci na roczniku to widziałem model 05/06 za śmieszną kasę na TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi