pony Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Nie wiem ja wam ,ale mi ta grafika się bardzo podoba. Pełna elegancja... http://www.fischer-ski.pl/www/en/alpine/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Zapomniałem dodać grafika nart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Mhmmm ładne i ta slalomka 155cm - r 9 m ? mam takie Rc tzn z tamtego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Mialem takie RCX-y, z szata graficzna Worldcup SC (czarne). Rzeczywiscie, bardzo "eleganckie" narty.[ATTACH]24[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pony Napisano 25 Listopad 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Moze zle się wyraziłem,ale chciałem tylko powiedziec ze taka spokojna grafika,dla mnie osobiscie bardziej przypad do gustu niż te "bazgroły"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Powiedz to tym tam na górze aczkolwiek i tak modele 06/07 i 07/08 są super w porównaniu do tych jarzyn z 05/06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio85 Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Mam właśnie z tamtego sezonu RX8. Rzeczywiście spokojna grafika nie to co esy-floresy które były w RX-ach w następnym sezonie:o . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi