mysiauek Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Cóż, niestety, ten wyciąg -chociaż krótki- był także moim ulubionym Rozumiem, że na Pilsku bez zmian ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wituś Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Przed dzisiejszą jazdą na Pilsku miałem super przygotowane nartki. Naostrzone, ślizgi wyrównane itd. Już nie mam. W przyszłości jak będę miał ochotę pojechać na Pilsko to na dole narty wypożyczę.Już nawet zły nie jestem jakaś apatia mnie ogarnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 Pod koniec zeszłego sezonu wybraliśmy się z kumplem na Pilsko. Swoje narty zapiąłem w bagazniku. Narty dla kumpla mieliśmy wypozyczyc. DOBRZE się stało że zapomniałem w domu klucza do bagaznika i tez musialem narty wypozyczyc.... To co zastałem na stoku przeszło moje najsmielsze wyobrazenia. Na dole jazda po plastikowych kratkach... Potem troche śniegu... ale droga powrotna odbywala sie po brunatnej mazi... Koszmarrr... Aha....no i jeszcze dodatkowa "atrakcja" - pękajace linki orczyków Polecam amatorom szkoły przetrwania. Ja dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 23 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2007 czemu wszystko w polsce musi schodzić na psy ktoś mi to wytłumaczy słowakom i czechom sie chce a nam nie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 Ceny kwater pewnie też są niczego sobie A teraz powiem Wam coś śmiesznego: na portalu "korbielow.net" jego admin założył mi bana na komentarze, bo pisalem prawdę o tym "KURORCIE" Oczywiście tam same komentarze ja kto w Korbielowie jest super i ile to śniegu tam nie ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 no to jest biznes muszą swoje zachwalać, ale jak to w polsce za prawde to każdy się obrazi, życie:) nie ma sie co nimi przejmować w polsce dojżeją do tego jak będzie za poźno bo wszyscy już tylko na slowacje do czech i w alpy będą jeździć. W polce są fajne trasy tylko gdyby były przygotowane...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kp70 Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 no to jest biznes muszą swoje zachwalać, ale jak to w polsce za prawde to każdy się obrazi, życie:) nie ma sie co nimi przejmować w polsce dojżeją do tego jak będzie za poźno bo wszyscy już tylko na slowacje do czech i w alpy będą jeździć. W polce są fajne trasy tylko gdyby były przygotowane...... Święta prawda. Przykro że tak właśnie jest, no ale coż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 nie chcą nasi na nas zarobic?? zeby gospodarke napędzać?? no to nie ma wyboru polak pomocny i pomoże wszędzie tylko nie u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 24 Grudzień 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2007 jeszcze dodatkowa "atrakcja" - pękajace linki orczyków ha,ha to prawda wczoraj taka sytuacja też była:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi