Raceman Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 To ja nie bierz tego do siebie, spostrzeżenia masz jak najbardziej trafne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Acha , jeszcze jedno , czy tak trudno zauważyć (bez kilu wyjątków) że większość polskich "stacji narciarskich " w ogóle nie zasługuje nawet na tę nazwę? A co do urażonych .... no cóż dziewczyny głowa do góry!!! hahahhaha Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wargas Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 wyjątkowo sie wyspałem:)....adrenalina?...na stoku spotkac takiego marudera to by była adrenalina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wargas Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 do racemana...dzień bez kłótni ...dzień stracony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Odpuśćcie sobie proszą! Nie ma sensu! Zamieściłem dzisiaj treść listu, który otrzymałem http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?p=30775#post30775. Gdyby miałbym się czymś takim przejmować i podejmować polemikę to nie starczyłby mi czasu i zdrowia na prowadzenie normalnego życia! Włączcie na luz ...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 21 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2007 Jak już pisałem ta dyskusja prowadzi do nikąd, i myśle ze post JC skonczy konflikt ale jak przeczytałem ten wywód "toji" o polsce to sobie przypomniałem tak, tak, własnie tak wygląda nartowanie w polsce ;( ale to nie powod zeby pisac tak o polandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiauek Napisano 25 Listopad 2007 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2007 Ja tak tylko krótko na koniec tej rozmowy pomiędzy Panami: może jednak shout box by się przydał ? Chłopaki by se pogadali zamiast nabijać sobie posty na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi