marcinn Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Moze być ciężka sprawe,jakiś czas temu byłem osobiście w redakcji Skionline i pocałowałem klamkę :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 Moze być ciężka sprawe,jakiś czas temu byłem osobiście w redakcji Skionline i pocałowałem klamkę :frown:: No ja nie mam możliwości takiej, ale od czego mamy pocztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 10 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2012 No ja nie mam możliwości takiej, ale od czego mamy pocztę. Niestety nie było żadnego odzewu,szkoda że JC wcześniej nie powiadomił że redakcja ma inny adres,choć na głównej stronie widnieje bez zmian :redface: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 No właśnie, a jak aktualnie wygląda sytuacja z nalepkami? O koszulkach i naszywkach nawet nie wspominam. : Pojawiło się kilku nowych Forumowiczów :biggrin: którzy być może byliby zainteresowani takowymi. Komu wiercić dziurę w brzuchu? :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 (edytowane) Noooo mój syn rośnie i już ma nowy kask i nie raz mi mówił TATA JA TEŻ CHCĘ NAKLEJKĘ i co mam mu odpowiedzieć????A koszulka to już chyba marzenie.Proponowałbym zrobić koszulki i sprzedawać nawet sobie JC nie wyobraża ilu chętnych się znajdzie.A jak mu się nie chce to może komuś to zlecić chętnie się tym zajmę mam dużo czasu:smile: Edytowane 12 Marzec 2012 przez zzocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 A jak mu się nie chce to może komuś to zlecić chętnie się tym zajmę mam dużo czasu:smile: No to już jest konkretna propozycja! Myślę, że do rozważenia!:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 No jak by co, to ja też jestem zainteresowany, zarówno naklejkami jak i koszulką choć jedną :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 12 Marzec 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Jest mi bardzo miło, że wyraziście chęć utożsamienia się ze skionline.pl. Na dzień dzisiejszy niestety nie posiadamy nalepek, naszywek i koszulek - w normalnych rozmiarach (jest kilka w rozmiarach dziecięcych lub szczupłych kobiecych :happy:). W zawiązku z zainteresowaniem przygotujemy tego typu gadżety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 No to JC będziemy czekać niecierpliwie :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 Jest mi bardzo miło, że wyraziście chęć utożsamienia się ze skionline.pl. Na dzień dzisiejszy niestety nie posiadamy nalepek, naszywek i koszulek - w normalnych rozmiarach (jest kilka w rozmiarach dziecięcych lub szczupłych kobiecych :happy:). W zawiązku z zainteresowaniem przygotujemy tego typu gadżety. O! to może bym się złapała :wink: choć wolałabym chyba jednak nalepki, bo koszulka i tak niewidoczna :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kmarcin Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 O! to może bym się złapała :wink: choć wolałabym chyba jednak nalepki, bo koszulka i tak niewidoczna :biggrin: Asia w Jasnej ostatnio w samej bieliźnie narciarki śmigały, to Ty w tej koszulce i tak byś była poważnie ubrana :laughing: A serio, to z chęcią też bym taką nalepkę na kask nabył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radziu_ol Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 i chętnych coraz więcej - ja też poproszę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 12 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2012 W zawiązku z zainteresowaniem przygotujemy tego typu gadżety. No to machina poszła w ruch! (mam nadzieję!) Niecierpliwie będę czekał na cały asortyment (nalepki, naszywki, koszulki). JC - jak tylko magazyny się wypełnią to proszę daj nam znać.:cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz35 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Jak maszyna już ruszyła to jeszcze na szybko, czy można zrobić także transparentne naklejki na folii z białym (kolorowym) napisem i pasowałyby do większości ciemnych kasków/samochodów/kijków? A koszulki mogły by być w stylu koszulki nr 3 duży ciekawy, nadruk to jest TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Ja też się pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Jest mi bardzo miło, że wyraziście chęć utożsamienia się ze skionline.pl. Na dzień dzisiejszy niestety nie posiadamy nalepek, naszywek i koszulek - w normalnych rozmiarach (jest kilka w rozmiarach dziecięcych lub szczupłych kobiecych :happy:). W zawiązku z zainteresowaniem przygotujemy tego typu gadżety. Czy jakieś propozycje do głosowania będą? Może warto zapoznać się z preferencjami przyszłych nabywców, choć podejrzewam że co będzie i tak się rozejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 O! to może bym się złapała :wink: choć wolałabym chyba jednak nalepki :biggrin: asiek można by wózek okleić :stupid::biggrin:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Toć nie mamy połowy marca a Ty chcesz sezon kończyć :stupid::tongue::wink: A i wekkend zapowiada się bajecznie :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 13 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2012 Toć nie mamy połowy marca a Ty chcesz sezon kończyć :stupid::tongue::wink: A i wekkend zapowiada się bajecznie :cheerful: Toć napisałem że chyba, trzeba grabie do ogródka szykować, choć wolałbym narty :stupid: po za tym temperatury zapowiadają na ten weekend iście wiosenno-letnie :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 marcinn naklejki i jedna naszywka wysłana dzisiaj do Ciebie z moich zapasów, które dostałem od JC :happy: ...wypatruj listonosza :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Dziękuje serdecznie :smile: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczara Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Panowie czy już towar rzucili? A gdzie kolejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Panowie czy już towar rzucili? A gdzie kolejka? Napięcie rośnie niczym w latach osiemdziesiątych kiedy przed świętami zawijał do Gdyni statek z kubańskimi pomarańczami. :biggrin: Czy dowiozą? Po ile na głowę wypadnie? Czy będzie reglamentacja? Czy starczy dla wszystkich? :eek: : A Naród coraz głośniej domaga się naklejek, naszywek, koszulek i co tam jeszcze będzie. :biggrin: Kiedy nasz statek przypłynie? : :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 26 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2012 Napięcie rośnie niczym w latach osiemdziesiątych kiedy przed świętami zawijał do Gdyni statek z kubańskimi pomarańczami. :biggrin: Czy dowiozą? Po ile na głowę wypadnie? Czy będzie reglamentacja? Czy starczy dla wszystkich? :eek: : A Naród coraz głośniej domaga się naklejek, naszywek, koszulek i co tam jeszcze będzie. :biggrin: Kiedy nasz statek przypłynie? : :tongue: I niedziela handlowana tydzień przed świętami się zbliża więc czas zajmować chyba już kolejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi