Boogie Napisano 17 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2009 nalepki musza być zdecydowanie większe:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 nalepki musza być zdecydowanie większe:P ....czyżby to było piętno wyciśnięte po pobycie w "juesej" w Ameryce jest wszystko największe ,najlepsze,najszybsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 hehe nie Figo:) po prostu na tej szybie wśród reszty tych naklejek nasza jakaś taka mała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mea Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 ja nawet jak bede miala w tym sezonie naklejke to na stoku sie w niej nie pokaze ;( troche mi zal ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 Mea, Nalepisz na wózku pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staszek2323 Napisano 18 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2009 naklejki nakleiłem na samochody bo nie jeżdżę w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Nalepka na samochód TurboDymo SB Staszek2323 nakleił nalepkę skionline.pl na samochód Turbo Dymo SB zawstydził Staszka i także nakleił nalepkę na swój samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 (edytowane) Staszek2323 nakleił nalepkę skionline.pl na samochód Turbo Dymo SB zawstydził Staszka i także nakleił nalepkę na swój samochód Oto "ruchomy duch' skionline.pl nawiedził mnie na placu.:D:D Część mojej rodziny stwierdziła,że to już jest mania prześladowcza. Nareszczie "krowiok" się prezentuje jak należy. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Kiedyś SB oferował swoją ciężarówkę. To dopiero byłoby widać ... I słowo ciałem się stało... '''''''''''''''''''''''' nalepki musza być zdecydowanie większe:P Mam nadzieję bugi,że takie wystarczą. Edytowane 20 Listopad 2009 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ravick97 Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 i jak tu nie dać SB po reputacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Do pełni szczęścia brakuje na tylnej klapce ,tej małej powyżej windy ,samego napisu -skionline .pl Taka "łysa" ta klapka bez tego napisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 20 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Do pełni szczęścia brakuje na tylnej klapce ,tej małej powyżej windy ,samego napisu -skionline .pl Taka "łysa" ta klapka bez tego napisu. Jak jechałem dzisiaj za SB to właśnie o tym myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Jak jechałem dzisiaj za SB to właśnie o tym myślałem No to wiesz co trzeba nacisnąć . I co trzeba będzie zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 i jak tu nie dać SB po reputacji... No nie no, bez przesady:rolleyes: Teraz tylko czekać aż ktoś napisze że na skrzyżowaniu kierowca krowioka z reklamą SKIONLINE pokazał mu środkowy palec i przypomniał kim była jego matka np.:eek: Tak że radzę nie wymuszać pierwszeństwa nie zajeżdżać drogi, nie blokować skrzyżowań 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Figo i to jest rozmiar:D hehe tak wg mnie to jest to:D jak działać to pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misal Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 Bryka oklejona suuuuuuper Gratulacje za pomysł i jego realizację. pzdr misal _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salwer Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 a kto jest na zdjęciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 20 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2009 GD! aj fink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 GD! aj fink Częśćiowo rozwinę .... a właściwie rozszyfruję skrót,Grzegorz Dendys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Częśćiowo rozwinę .... a właściwie rozszyfruję skrót,Grzegorz Dendys. Ciekawe czy wstał po tym locie, czy tez wyglebił. Może sonda. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 (edytowane) Na zdjęciu jest faktycznie Grzegorz. Zdjęcie zostało wykonane w miesiącu ... lipcu w Maso Corto i mało nie zostało przepłacone wielkim BUUUUM ze mną, bo Grzegorz jak widać nie miał wielkiej kontroli nad nartami, a ja miałem obiektyw 135 mm, a nie 300 mmm, więc stałem mu na drodze Edytowane 21 Listopad 2009 przez JC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokiec3 Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Na zdjęciu jest faktycznie Grzegorz. Zdjęcie zostało wykonane w miesiącu ... lipcu w Maso Corto i mało nie zostało przepłacone wielkim BUUUUM ze mną, bo Grzegorz jak widać nie miał wielkiej kontroli nad nartami, a ja miałem obiektyw 135 mm, a nie 300 mmm, więc stałem mu na drodze Znaczy się była gleba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 21 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Ciekawe czy wstał po tym locie, czy tez wyglebił. Może sonda. Pozdrawiam. Głosować można tutaj: http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=9611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARI Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Pomysł oklejenia samochodu i samo zdjęcie są ekstra - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szparaa Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Przez@jebiste auto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 21 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2009 Konkret Więcej takich dostawczaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi