Gość Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 i nie zaśmiecaj forum. Wyraź swoje pier... problemy na fejsie Tam was wszyscy kochają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 38 minut temu, Jasiek napisał: i nie zaśmiecaj forum. Wyraź swoje pier... problemy na fejsie Tam was wszyscy kochają... Pijesz do Mnie? Hamuj język i swoje narty....Post był do Pana Sławka(miły,uprzejmy i życzliwy)....Czytaj ze zrozumieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 A dlaczego miał być akurat do Ciebie? zaśmiecasz forum? masz jakieś problemy? Nie rozumie? Czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Czy możemy prosić jakiegoś moderatora o posprzątanie tutaj ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 19 minut temu, Azmadan napisał: Czy możemy prosić jakiegoś moderatora o posprzątanie tutaj ? Na chwilę obecną nie ma chyba nikogo kto zrobiłby tutaj porządek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 2 godziny temu, MAIKEL 1977 napisał: Na chwilę obecną nie ma chyba nikogo kto zrobiłby tutaj porządek ?? No i to niestety jest PRAWDA! I powoli staje się najpoważniejszą wadą tego forum! A jeśli chodzi o naklejki ..... O co tyle niepotrzebnego hałasu?! Nie chcesz? Nie kupuj! Nie chcesz niczego reklamować, a tym bardziej za darmo? Nie reklamuj! My tych naklejek nie traktujemy jako reklamy ale jako formę identyfikatora. Żeby można było rozpoznać się na stoku. Albo w kolejce do wyciągu. I zagaić. Tyle! Nic więcej nic mniej! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FerraEnzo Napisano 13 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2017 Nie wiem o co chodzi. Od paru lat jestem użytkownikiem forum Alfy Romeo i tam płaci się za wszystko. Od breloczków, przez smycze, ramki na tablice rejestracyjne, kończąc na ubraniach czy długopisach. Ludzie kupują i cieszą się z bycia częścią społeczności. Troszkę luzu nikomu nie zaszkodzi. Pieniędzy z kieszeni nikt nikomu nie wyciąga. @SB Jak już wróciłeś na forum, nie chciałbyś ponownie zająć się moderacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2019 A co tam odgrzebię kotleta Macie jeszcze takie naklejki ?? Jeśli nie, to mogę zając się zorganizowaniem takich,prosił bym tylko administracje o przesłanie grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 2 Styczeń 2019 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2019 13 godzin temu, pasazer85 napisał: A co tam odgrzebię kotleta Macie jeszcze takie naklejki ?? Jeśli nie, to mogę zając się zorganizowaniem takich,prosił bym tylko administracje o przesłanie grafiki. Wyślij mi na Priva adres email, na który mam wysłać logo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 8 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2019 Naklejki gotowe 😎 Jutro jadę odebrać 😁 Postaram się przekazać znaczną ich większość @JC. Mam nadzieję że zajmie się dystrybucją Jak ktoś jest chętny to w weekendy rano jestem w Szczyrku, w tygodniu czasem na wieczornej w SMR, jak ktoś również będzie mogę przekazać osobiście. W przyszłym tygodniu planuje zawieść narty do Szafrańskiego na serwis, jak się zgodzą tam też coś zostawię. Generalnie za naklejkę z odbiorem osobistym nie chce żadnych monet, jeśli @JC zajmie się dystrybucją trzeba doliczyć koszty czasu,opakowania i znaczka 😀 Pozdrawiam. 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 Naklejki już dostępne w serwisie Marcina Szafrańskiego w Bielsku Białej ul.Gen.Andersa 4 😎 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 2 godziny temu, pasazer85 napisał: Naklejki już dostępne w serwisie Marcina Szafrańskiego w Bielsku Białej ul.Gen.Andersa 4 😎 Dajcie znać jakby ktoś mógł wysłać naklejki.Do Bielska niestety mam dość daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 11 Styczeń 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2019 jutro i w niedziele od rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 27 Luty 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2019 Hmm.. Próbowałem jak mogłem ale jako,że ciężko porozumieć się z administratorem i przekazać naklejki (choć siedziba skionline.pl mieści się dosłownie 100 m w linii prostej od mojego miejsca pracy) , postanowiłem zająć się tym sam. Osoby chętne na naklejkę poproszę o adres na PW. Nie będzie to ekspres, poczekam do końca marca,potem wszystkim chętnym wyślę naklejki pocztą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 1 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2019 Naklejki przekazane @JC Osobą które już wysłały do mnie PW wyślę je pocztą, znaczki i koperty już zakupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2019 Kto jeszcze chce naklejki ? Sporo osób się już zgłosiło więc w poniedziałek robię wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo Napisano 9 Marzec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2019 25 minutes ago, pasazer85 said: Kto jeszcze chce naklejki ? Sporo osób się już zgłosiło więc w poniedziałek robię wysyłkę. Ja poproszę jedną jeśli można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 4 Grudzień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2019 Mam jeszcze naklejki Jeśli są chętni poproszę o adres na PW, opłata 0zł 😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 29 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2020 Naklejki w dalszym ciągu dostępne dla wszystkich chętnych 😄 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 Dziękuje za naklejki!!! Są już u mnie Jedna na pewno wleci na kask narciarski i będę łatwiej rozpoznawalny w Beskidach. Zastanawiam się ,czy na kask rowerowy też jej nie nakleić 😛 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 6 minut temu, lu5asz napisał: Dziękuje za naklejki!!! Są już u mnie Jedna na pewno wleci na kask narciarski i będę łatwiej rozpoznawalny w Beskidach. Zastanawiam się ,czy na kask rowerowy też jej nie nakleić 😛 Drugą naklej na kask jakiemuś słabo jeżdżącemu kamikadze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 12 minut temu, Ziemowit napisał: Drugą naklej na kask jakiemuś słabo jeżdżącemu kamikadze. Nie ma takiej opcji.Nie będę psuł wizerunku skionline.pl 😀 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 (edytowane) 4 godziny temu, lu5asz napisał: Nie ma takiej opcji.Nie będę psuł wizerunku skionline.pl 😀 No łeee. Myślałem, że się znacie na czarnym humorze. W takim razie chyba sam nie mogę sobie nakleić bo będzie wstyd i siara na pół Polski jak to forumowicze skionline jeżdżą. Edytowane 7 Grudzień 2020 przez Ziemowit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lu5asz Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 2 godziny temu, Ziemowit napisał: No łeee. Myślałem, że się znacie na czarnym humorze. W takim razie chyba sam nie mogę sobie nakleić bo będzie wstyd i siara na pół Polski jak to forumowicze skionline jeżdżą. No chyba nie jesteś kamikadze?! Ja tam też nie wymiatam na nartach ,ale krzywdy innym nie mam zamiaru robić😎 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pasazer85 Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 Dla wiadomości zamawiających naklejki. Bo różne wiadomości dostaję. Nie handluję Waszymi danymi adresowymi, służą mi tylko i wyłącznie do zaadresowania koperty z przesyłką. Jestem tak jak większość z Was pasjonatem narciarstwa, od lat czytelnikiem forum. Korzystając z możliwości wykonałem kilkaset naklejek które rozdaję za darmo. Jeśli ktoś nie chce podać swoich danych adresowych, naklejki są dostępne w Bielsku Białej ul.Gen.Andersa 4 w serwisie M.Szafrańskiego ,jak i u admina, @JC. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi