marcinn Napisano 5 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2017 Marcin przyjedź,wszystko się dogada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Dnia 4.02.2017 o 23:32, Annaa napisał: A odbiór osobisty naklejek jest możliwy? Raczej nie, ciężko jest się ze mną umówić, często wyjeżdżam, mam nie normowany czas pracy i sam nie wiem kiedy będę w domu. A tak poza tym no to widzę że jak się okazało że ktoś by musiał poświęcić trochę czasu i ogarnąć dostarczenie naklejek chętnym, to wszyscy nabrali wody w usta, najlepiej żeby Sławek wszystkim przywiózł pod drzwi i jeszcze nakleił... A mnie kiedyś się chciało, wymyślić, z pomocą Kasi(Wróżki) zrobić projekt, znaleźć firmę która to zrobi, wyłożyć moje prywatne pieniądze, a potem wysyłać wszystkim chętnym. A że innym się nie chcę, to mi też.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 @janek57 patrz jaka fajna. i to "tsy de" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ja mogę zebrać zamówienia. Proponuje czas na ich składanie do końca przyszłego tygodnia. Na priv abysmy byli pewni kto chce a nie szukali po wątku. SB plis ustabilizuj na chwile polozenie i poddaj namiar - poniewaz to beda w wiekszosci naklejki nie dla mnie wole odebrac je jednak osobiscie. Dało by sie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Dnia 7.02.2017 o 16:48, christof napisał: SB plis ustabilizuj na chwile polozenie i poddaj namiar - poniewaz to beda w wiekszosci naklejki nie dla mnie wole odebrac je jednak osobiscie. Dało by sie? Napisałem na PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 8 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Dnia 7.02.2017 o 16:48, christof napisał: Ja mogę zebrać zamówienia. Proponuje czas na ich składanie do końca przyszłego tygodnia. Na priv abysmy byli pewni kto chce a nie szukali po wątku. SB plis ustabilizuj na chwile polozenie i poddaj namiar - poniewaz to beda w wiekszosci naklejki nie dla mnie wole odebrac je jednak osobiscie. Dało by sie? Jak już się dogadasz z SB to daj znać by ponowić zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Czesc, Przypominam o zamówieniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
christof Napisano 10 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2017 up! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Dnia 10.02.2017 o 04:45, christof napisał: up! No ja Ci chłopie nie zazdroszczę, normalnie zadeptają Cię, tak się rzucili wszyscy na Twoją inicjatywę, będziesz jak świstak siedział i zaklejał w koperty naklejki, tylu chętnych że hoho A tak poważnie daj sobie spokój, jak bardzo chcesz to dla Ciebie za inicjatywę mam naklejki w prezencie, umówimy się tylko na odbiór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Dajcie spokój z tymi naklejkami. Właścicielowi portalu nie zależy na reklamie. Chce jeszcze pobierać kasę za te naklejki!!! Świat przewrócił się do góry nogami, ja już nic nie pojmuje. Ps. Mam jedną małą naklejkę na kasku i dużą na boksie. Przy najbliższym WZF mogę je oddać potrzebujacemu, trzeba będzie je jedynie odlepić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 52 minuty temu, Bumer napisał: Dajcie spokój z tymi naklejkami. Właścicielowi portalu nie zależy na reklamie. Chce jeszcze pobierać kasę za te naklejki!!! Świat przewrócił się do góry nogami, ja już nic nie pojmuje. Ps. Mam jedną małą naklejkę na kasku i dużą na boksie. Przy najbliższym WZF mogę je oddać potrzebujacemu, trzeba będzie je jedynie odlepić. Zanim napiszesz kolejną bzdurę z swoim znamiennym stylu, to wpierw zapoznaj się z całością zagadnienia i przeczytaj temat dokładnie i ze zrozumieniem. Jak byś to uczynił to byś wiedział że właściciel portalu nie ma nic wspólnego z oferowanymi naklejkami i również dowiedział byś się dla czego nie są one darmowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bumer Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Mam gdzieś wiedzę "dla czego" nie są darmowe. Coś mi się wydaje, że ich produkcja i dystrybucja jest spójna z Twoim pisaniem. Nie mam zamiaru wdawac sie w dyskusje kto pisze bzdury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 15 minut temu, Bumer napisał: Mam gdzieś wiedzę "dla czego" nie są darmowe. Coś mi się wydaje, że ich produkcja i dystrybucja jest spójna z Twoim pisaniem. Nie mam zamiaru wdawac sie w dyskusje kto pisze bzdury. No to zamilcz, teraz i na wieki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Naklejki jak by nie było są reklamą dla właściciela strony który zarabia na skionline więc chyba może się wysilić w celu reklamy i wydrukować trochę dla chętnych tym bardziej że to groszowe koszty dla takiego portalu. Być może nie zależy mu jednak na takiej formie reklamy stąd brak naklejek. Kwestie że te konkretne naklejki od @SB zostały wydrukowane prywatnie i chce odzyskać pieniądze rozumiem i ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Zdecydowałem się należeć do tego forum i się z nim identyfikuje a wiec kupiłem naklejki lata temu i mam. I w du...e to że to reklama dla właściciela. Nie rozumie waszego podejścia. Kupujecie reklamówki w Lidlu... Też płacicie a tam też jest reklama! Ja pierdziu! najlepiej czepiać się wszystkich i z wszystkiego robić problem. Nie chcesz nalkejek to nie kupuj! przykleiłeś a nie chcesz to je sobie odklej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krono Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 1 godzinę temu, Sapient napisał: Naklejki jak by nie było są reklamą dla właściciela strony który zarabia na skionline więc chyba może się wysilić w celu reklamy i wydrukować trochę dla chętnych tym bardziej że to groszowe koszty dla takiego portalu. Być może nie zależy mu jednak na takiej formie reklamy stąd brak naklejek. Kwestie że te konkretne naklejki od @SB zostały wydrukowane prywatnie i chce odzyskać pieniądze rozumiem i ok. 100/100. Koszt wydruku i przesyłki w zamian za reklamę na kasku, aucie, boksie praktycznie żaden. Jeżeli Sławek zrobił naklejki z własnej kasy, to Jacek niech mu zapłaci i rozsyła zainteresowanym na własny koszt. Sam bym nakleił sobie nawet na tyłek, ale jeździć gdzieś i płacić to CHORE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JC Napisano 11 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 Sam bym nakleił sobie nawet na tyłek... I dlatego nie mogą być za darmo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 14 minut temu, krono napisał: 100/100. Koszt wydruku i przesyłki w zamian za reklamę na kasku, aucie, boksie praktycznie żaden. Jeżeli Sławek zrobił naklejki z własnej kasy, to Jacek niech mu zapłaci i rozsyła zainteresowanym na własny koszt. Sam bym nakleił sobie nawet na tyłek, ale jeździć gdzieś i płacić to CHORE !!!! Przecież nikt Cię do niczego nie zmusza, nie musisz nigdzie jechać, nie musisz nikomu nic płacić. Proszę nie pisz SB czy JC co mają robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krono Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 5 minut temu, JC napisał: I dlatego nie mogą być za darmo! Czy Skionline płaci czy pobiera opłaty za umieszczanie reklam na swojej stronie ? Wysyłka zwykłym listem plus wydruk naklejki to są "groszowe sprawy". 6 minut temu, magres napisał: Przecież nikt Cię do niczego nie zmusza, nie musisz nigdzie jechać, nie musisz nikomu nic płacić. Proszę nie pisz SB czy JC co mają robić. Dlatego nawet grosza nie zapłacę za ozdoby na kasku. Dlaczego mam nie pisać? Cenzura w wolnym kraju ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 11 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2017 1 godzinę temu, krono napisał: Czy Skionline płaci czy pobiera opłaty za umieszczanie reklam na swojej stronie ? Wysyłka zwykłym listem plus wydruk naklejki to są "groszowe sprawy". Dlatego nawet grosza nie zapłacę za ozdoby na kasku. Dlaczego mam nie pisać? Cenzura w wolnym kraju ? Nie cenzura tylko zwróciłem Ci uwagę żebyś nie ustawiał SB i JC . Napisałeś co zrobisz i to jest Twój wybór pozwól wcześniej wymienionym także robić to co uważają za słuszne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 9 godzin temu, JC napisał: 9 godzin temu, krono napisał: Sam bym nakleił sobie nawet na tyłek... I dlatego nie mogą być za darmo! To teraz już znamy wszyscy powód. Jeśli mam płacić za twoją reklamę to ja poproszę jedną sztukę w celu naklejenia na deskę klozetową w BSA bo tam jest jej miejsce. No a całkiem poważnie to nie wstyd ci ? że forumowicze chcą się integrować pod logiem Skionline i mają za to płacić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magres Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 5 godzin temu, Sapient napisał: To teraz już znamy wszyscy powód. Jeśli mam płacić za twoją reklamę to ja poproszę jedną sztukę w celu naklejenia na deskę klozetową w BSA bo tam jest jej miejsce. No a całkiem poważnie to nie wstyd ci ? że forumowicze chcą się integrować pod logiem Skionline i mają za to płacić ? To jest jJC strona i on decyduje czy się reklamuje czy nie, czy zrobi naszywki, naklejki kaski itp i rozda je za darmo lub sprzeda lub wystawi na aukcji a może nic nie zrobi. Na temat wstydu to na kujawach mówią,, wstyd to kraść i z d... spaść" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Myślę że @JC nie potrzebuję adwokata. Wszystko co napisałeś jest oczywiste i nikt tego nie podważa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Annaa Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 Jechaliśmy dziś obok Hecznarowic, mogliśmy zajechać po naklejki(na partyzanta)...Ale Sławka pewnie nie było w domu Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2017 (edytowane) Jak czytam te wasze g...e posty to się żygać chce. Jeszcze raz powtórze: Nie chcesz NASZEGO LOGO ( nie mam profitów od slionline. ) to qrva nie kupuj i nie naklejaj! Edytowane 12 Luty 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi