SB Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Czy byli by chętni na inne gadżety sygnowane napisem SKIONLINE? To mogą być np. kubki, czapki, scyzoryki:biggrin:, a nawet narty :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 A koszulki np też by były ? Taki kubek to bym przytulił Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Czy byli by chętni na inne gadżety sygnowane napisem SKIONLINE? To mogą być np. kubki, czapki, scyzoryki:biggrin:, a nawet narty.... I omal nie dałem się złapać. Toż to dzisiaj 01.04.2014.:smile: Oj ty niedobry:wink: Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Propozycja SB była pewnie na poważnie,... ale po poście Piotra67 sam się skapnął że dziś 01.04. i sam się na siebie nabrał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 I omal nie dałem się złapać. Toż to dzisiaj 01.04.2014.:smile: Oj ty niedobry:wink: Pozdrawiam Wiesz co... zepsułeś całą zabawę:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_67 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Wiesz co... zepsułeś całą zabawę:tongue: Sorrki:wink: Nie mniej spytam się czy masz jeszcze nalepki? I to na poważnie. Jak byś miał to daj info na priv-a (jakie, cena i gdzie przelać kasę). Widziałem u chłopaków na WZF na kaskach i fajne te nalepki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Sorrki:wink: Nie mniej spytam się czy masz jeszcze nalepki? I to na poważnie. Jak byś miał to daj info na priv-a (jakie, cena i gdzie przelać kasę). Widziałem u chłopaków na WZF na kaskach i fajne te nalepki. Pozdrawiam Mam, Cena nie tajemnica więc tu podaję: Mała 2 złtki duża 10 złotków i koszt dostawy 3 złotki bez względu na ilość, gdzie zapłacić jest w kopercie z nalepkami. Zamówienie z adresem na PMa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 A ja się dałem wkręcić oj głupi ty :sorrow::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Propozycja SB była pewnie na poważnie,... ale po poście Piotra67 sam się skapnął że dziś 01.04. i sam się na siebie nabrał Lepiej się sama przyznaj,jak dałaś się dzisiaj wkręcić.:stupid: :applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 (edytowane) 2 razy :stupid: przez 2 Czóbków :stupid: ...ale to swiadczy o tym, że Wam ufam Uf, uf !!! Edytowane 1 Kwiecień 2014 przez Dumpling Zębowa Wróżka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Czóbków :stupid: To tak miało być ,czy się chochlik wkradł :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 To tak miało być ,czy się chochlik wkradł :biggrin: OOoooooo!:eek: Nie zauważyłam tego nawet! I nie bedę poprawiać Będzie dla potomnych - to największa kara dla mnie za ten uczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Lepiej się sama przyznaj,jak dałaś się dzisiaj wkręcić.:stupid: :applause: ...a poza tym umówmy się - wziąłeś mnie podstępem! :sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 ...a poza tym umówmy się - wziąłeś mnie podstępem! :sorrow: Wziął Cie podstępem :eek: Jak to się robi,muszę zagadać z MB :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 To chyba lata praktyki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 ...a poza tym umówmy się - wziąłeś mnie podstępem! :sorrow: OO żesz TY :biggrin::eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Ej no... zejdźcie już ze mnie :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Ale to tylko MB z tego wnioskuję to na Ciebie wszedł :D:eek::eek: Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 :stupid: :stupid: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 Ej no... zejdźcie już ze mnie :stupid: Kasiu,...hm,hm. Musisz bardziej uważać co piszesz. Sama tę lawinę wywołałaś.:cheerful: A tu towarzystwo zżyte.To i bezpardonowo walą prosto z mostu.:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 A tu towarzystwo zżyte.... ...chyba niewyżyte :biggrin: :biggrin: :biggrin: Dobra - koniec offtopa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 ...chyba niewyżyte Mówisz za siebie ? :D Dobra koniec OT Wysłane Tapatalkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 31 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2016 Mam pytanie ,czy można gdzieś zamówić (kupić) naklejki skionline.pl na kask,samochód.Po ostatnim wypadzie na Skolnity gdzie jeździły 3 osoby z forum i nikt się nie poznał postanowiłem się oznakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rat69 Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 Dnia 31.12.2016 o 14:28, Rat69 napisał: Mam pytanie ,czy można gdzieś zamówić (kupić) naklejki skionline.pl na kask,samochód.Po ostatnim wypadzie na Skolnity gdzie jeździły 3 osoby z forum i nikt się nie poznał postanowiłem się oznakować Odświeżam pytanie o naklejki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnny_narciarz Napisano 4 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2017 1 godzinę temu, Rat69 napisał: Odświeżam pytanie o naklejki. Napisz na priv. do SB - może jeszcze ma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi