SB Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Doszły, trochę się pomiętoliły ale są Zniszczyło się coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Dziękuje :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Zniszczyło się coś? ...nie na tyle aby nie nadawały, jedynie jedną dużą musiałem gdzieś na szybko nakleić bo odeszła trochę od papieru...poszła na auto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Właśnie wróciłem do domu, a naklejek w skrzynce brak. Ach ta poczta… :frown:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Dziękuje [ATTACH=CONFIG]13823[/ATTACH] :wink: hmm... Normalnie nie pamiętam żebym Ci wysyłał:tongue:, a wczoraj jeszcze jednego japcoka jak byśmy opróżnili, to chyba też nie pamiętał bym że byłeś/byliście u mnie wczoraj:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esi70 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 wielkie dzięki Sławek !pieniążki wysłane ,naklejeczki super !:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matis991 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Moje też dziś dotarły, kaska poszła wielkie dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wid Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Dotarły. Dzięki SB. Siano przesłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 hmm... Normalnie nie pamiętam żebym Ci wysyłał:tongue:, a wczoraj jeszcze jednego japcoka jak byśmy opróżnili, to chyba też nie pamiętał bym że byłeś/byliście u mnie wczoraj:stupid: A ja nie pamiętam żebym je ze skrzynki wyciągał :tongue: Co do japcoka,no nie wiem,te winka koło japcoka nawet nie stały :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Co do japcoka,no nie wiem,te winka koło japcoka nawet nie stały :biggrin: Oj no tak, ale tak pieszczotliwie napisałem, czy z winem czy bez, fajnie było Was gościć:smile: Dzisiaj wysłałem nalepki do: Dembus Szpara M-Ski - brakujące Ghoost Krzysie Aneta676 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 13 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2014 Dzisiaj wysłałem: Nurek1973 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysie Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dziękuje za nalepki, są tak rewelacyjne, że szkoda mi nalepiać, nacieszę się nimi przez weekend w domu. Kasa przed chwilą poszła. Ale są fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 Dziękuje za nalepki, są tak rewelacyjne, że szkoda mi nalepiać, nacieszę się nimi przez weekend w domu. W domu nie! Są Walentynki, pójdźcie gdzieś, nie wiem... może zabierz nalepki do kina:biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 14 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2014 W domu nie! Są Walentynki, pójdźcie gdzieś, nie wiem... może zabierz nalepki do kina:biggrin: Dobreee!!! :applause: pośmiałam się :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Właśnie wróciłem do domu, a naklejek w skrzynce brak. Ach ta poczta… :frown:: Czy dotarły do Ciebie te nalepki? Pytam bo wczoraj okazało się że ktoś dostał 2 raz, więc ktoś musiał nie dostać: Jeśli ktoś zamawiał, a do tej pory nie otrzymał, to proszę ponowić zamówienie, z wyjątkiem tych osób które miały wysyłane w ostatnich dniach tak jak pisze w postach pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Tak, dziś znalazłem je w skrzynce :smile:. Kasa przelana, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Siedzę spokojnie, przeglądam wątek "warunki nar... Polska " po chwili z niego wychodzę i z przerażenia zamieram. Mój wzrok pada na słowa "nalepki skionline.pl " i właśnie uświadamiam sobie że ..... nalepki dostałem a kasy nie przelałem :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: , dobra kończę i przelewam :smile: ps. dzięki, są super :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żabuti Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Siedzę spokojnie, przeglądam wątek "warunki nar... Polska " po chwili z niego wychodzę i z przerażenia zamieram. Mój wzrok pada na słowa "nalepki skionline.pl " i właśnie uświadamiam sobie że ..... nalepki dostałem a kasy nie przelałem :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: , dobra kończę i przelewam :smile: ps. dzięki, są super :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Dzisiaj posłałem: Poprostumatejko Dembus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 Nalepki skionline.pl A moim nalepkom chyba nie będzie dane w tym sezonie obejrzeć polskie stoki... chlip chlip :-( Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 A moim nalepkom chyba nie będzie dane w tym sezonie obejrzeć polskie stoki... chlip chlip :-( No ale po Czechowicach, czy po BB jak chodzisz to zabieraj kask i w nim chodź, ja często śmigam po okolicy to może dzięki temu się jakoś trafimy, no i wtedy zapraszam na kawę:smile:, oczywiście płacę za tą kawę, tak tylko uściślam, bo wiem że wśród forumowiczów to nie jest norma:stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 A moim nalepkom chyba nie będzie dane w tym sezonie obejrzeć polskie stoki... chlip chlip :-( Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk A ja dzisiaj byłem na Nowej Osadzie -znowu.... Oddałem dzieciarnie w profesjonalne ręce i całkiem, całkiem pośmigałem. Zero kolejek o 9.00 , zero o 11.00 i zero o 13.00 . Stok jak na prawie 10 stopni całkiem całkiem. Wokół ludzie na rowerach sie pojawili. Pojezdzilem całkiem fajnie, wystarczy sie przełamać. Po prostu warunki teraz są jak zeszłego roku końcem kwietnia -tyle. Szkoda narzekać, trzeba działać, warunki są jakie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 A nie szkoda nart? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 No ale po Czechowicach, czy po BB jak chodzisz to zabieraj kask i w nim chodź, ja często śmigam po okolicy to może dzięki temu się jakoś trafimy, no i wtedy zapraszam na kawę:smile:, oczywiście płacę za tą kawę, tak tylko uściślam, bo wiem że wśród forumowiczów to nie jest norma:stupid: Że też na to nie wpadłam Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 2 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2014 A nie szkoda nart? Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Narty nic a nic nie ucierpiały. Wystarczy nie pakować sie na przetopy :wink: szeroka narta bardzo wskazana. Sorki za offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi