SB Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Marboru a dla mnie byś też skołował od razu? Byłabym wdzięczna. Jakoś bym się z Tobą zgadała, żeby odebrać:-) Z praktyki wychodzi że to są wszystko kombinacje, zamów normalnie na PM i za parę dni będziesz miał w skrzynce pocztowej w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aldok63 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Wielkie dzięki SB za naklejki,przelew się robi i za chwile będzie wysłany ,naklejki super . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Wysłałem dzisiaj: Wid Żabuti Aldok63 (repeta na życzenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Wysłałem dzisiaj: Wid Żabuti Aldok63 (repeta na życzenie) Czy ja jestem w planach????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Czy ja jestem w planach????? Z mojej strony w zrealizowanych(patrz post 325), czyli wysłane zostało przed wczoraj, idź sprawdź skrzynkę, bo może tam jest:rolleyes::. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Z mojej strony w zrealizowanych(patrz post 325), czyli wysłane zostało przed wczoraj, idź sprawdź skrzynkę, bo może tam jest:rolleyes::. No to ide kobite budzić co by zapytać :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 No to ide kobite budzić co by zapytać :biggrin: Chyba zimno u Ciebie,że kobite chcesz do skrzynki wygonić.:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Chyba zimno u Ciebie,że kobite chcesz do skrzynki wygonić.:tongue: ...zimno(e) ale nóżki :crazy::crazy::crazy: Nalepki będą chyba dopiero w poniedziałek bo jak szła rano do szkoły:biggrin: to sprawdzała i nie było :laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Wczoraj znalazłem je w skrzynce. Dziś poszedł przelew. Jutro zabiorę je chyba na jakiś stok - zasłużyły :biggrin: Dzięki SB za poświęcony czas. P.S. Wybiera się ktoś (z naklejką lub bez) na jakąś górkę w Beskidach (Ustroń Wisła etc.) ? - bo w rodzinie coś mało zapału widzę:angry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Wczoraj znalazłem je w skrzynce. Dziś poszedł przelew. Jutro zabiorę je chyba na jakiś stok - zasłużyły :biggrin: Dzięki SB za poświęcony czas. P.S. Wybiera się ktoś (z naklejką lub bez) na jakąś górkę w Beskidach (Ustroń Wisła etc.) ? - bo w rodzinie coś mało zapału widzę:angry: czekamy na śnieg, chyba dopiero w marcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 czekamy na śnieg, chyba dopiero w marcu? Śnieg jest (no.... może nie za wiele:frustrating:) - popatrz na kamerki w Beskidach. Szału nie ma, ale.... ta dzisiejsza pogoda i to że siedzę w domu, trochę mnie wnerwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 Śnieg jest (no.... może nie za wiele:frustrating:) - popatrz na kamerki w Beskidach. Szału nie ma, ale.... ta dzisiejsza pogoda i to że siedzę w domu, trochę mnie wnerwia. widzę, widzę jednak to nie warunki dla mnie zachęca jedynie niska frekwencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Tez dzis bylem na nowej i potwierdzam warunki calkiej calkiem jak na takie temperatury, ale Ciebie tam nie widzialem a naklejki nakleili? jak nie macie to się nie spotkacie:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 a jakie naklejki ?? a naklejki nakleili? jak nie macie to się nie spotkacie:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 (edytowane) a jakie naklejki ?? Anetko jeszcze nie zamówiłaś?: to poczytaj http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/5939-Nalepki-skionline.pl/page11?highlight=naklejki Edytowane 9 Luty 2014 przez jata_70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 ja tez bardzo chętnie sobie taka fundnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makog Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Anetko jeszcze nie zamówiłaś?: to poczytaj http://www.skionline.pl/forum/showthread.php/5939-Nalepki-skionline.pl/page11?highlight=naklejki A na czapke to sie da nakleic, bo niestety kasku nie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 A na czapke to sie da nakleic, bo niestety kasku nie posiadam przyszyć możesz:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 nic nie nakleisz ani nie przyszyjesz bo ich nie dostaniesz edycja limitowana hi hi dla vipów!!! przyszyć możesz:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 nic nie nakleisz ani nie przyszyjesz bo ich nie dostaniesz edycja limitowana hi hi dla vipów!!! ja wraz z moimi chłopakami już się obkleiliśmy, czekamy na śnieg pytaj SB pewnie jeszcze ma na zbyciu opady idą od połuydnia, na Poniwcu już pada http://oognet.pl/content/details/1224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aneta676 Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 ok dzięki za info pozdrawiam ja wraz z moimi chłopakami już się obkleiliśmy, czekamy na śnieg pytaj SB pewnie jeszcze ma na zbyciu opady idą od połuydnia, na Poniwcu już pada http://oognet.pl/content/details/1224 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 Doszły, trochę się pomiętoliły ale są : oraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 A na czapke to sie da nakleic, bo niestety kasku nie posiadam Zakazu nie ma:tongue:, ale ile to przetrwa, to nie wiem, prania na pewno nie:rolleyes:: nic nie nakleisz ani nie przyszyjesz bo ich nie dostaniesz edycja limitowana hi hi dla vipów!!! A skąd takie wnioski:confused:: Jest ktoś kto zamówił i nie dostał: oczywiście mogło się zdarzyć, ale ja też jestem nie nie omylny, tak się zdarzyło z jednym kolegą który nie znalazł w przesyłce tego co zamawiał, ale odezwał się i już ma zalepioną kopertę z brakującymi nalepkami, wystarczy się odezwać:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 a naklejki nakleili? jak nie macie to się nie spotkacie:rolleyes::Ja miałem i nikogo nie spotkałem .... : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 9 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2014 a naklejki nakleili? jak nie macie to się nie spotkacie:rolleyes::A ja dzisiaj miałem i nikogo nie spotkałem...:biggrin:[ATTACH=CONFIG]13822[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi