magelan Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Dzięki SB naklejki dotarły przelew poszedł :angel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Dzięki SB naklejki dotarły przelew poszedł :angel: A ja se prawie na szlabanie stoję po sąsiedzku Chełmka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Wiesz,tak myśle że w sumie nie ma problemu : Niedziela koło 4 rano wyjazd i byśmy zdążyli na pierwsze krzesło np. Semmering Stuhleck :applause: Co ty na to,może ktoś by jeszcze chciał sie sciepnąć na paliwo na jeden dzień nartowania A jak by do tego dołożyć 1 nocleg to można już na TH albo Kriaschberg:rolleyes:: Albo 2!!! albo 2!!!:applause: Ale biorę wszystko:smile: Otwarty trening dla mediów Tiny Maze na Chopoku - myślę, że to by go zmotywowało Za mało, ale prywatna audiencja to nawet do Liptowskiego bym pojechał:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 A jak by do tego dołożyć 1 nocleg to można już na TH albo Kriaschberg:rolleyes:: Albo 2!!! albo 2!!!:applause: Ale biorę wszystko:smile: Co tak długo z tego Chełmka się wlekłeś :tongue: już zasypiałem :stupid: Co do wyjazdu sprawa do dogrania,nie ma problema :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Co tak długo z tego Chełmka się wlekłeś :tongue: już zasypiałem :stupid: Co do wyjazdu sprawa do dogrania,nie ma problema :wink: A jak w grudniu śmigałem parę razy przez Jastrzębie to kawy nie było z kim wypić:tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 A jak w grudniu śmigałem parę razy przez Jastrzębie to kawy nie było z kim wypić:tongue: A telefon i numer ma :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Wielkie dzięki SB naklejki dotarły kasa już płynie:laughing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Wielkie dzięki SB naklejki dotarły kasa już płynie:laughing: Czyli kasa jest w drucie, no bo jak Ty wysłałeś i nie masz jej na koncie, a u mnie też jej nie ma jeszcze, no to znaczy że jest w drucie:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Sławek kasa odemnie dotarła ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Sławek kasa odemnie dotarła ? Wysłane Tapatalkiem Nie wiem, nie sprawdzałem:rolleyes:: A co posłałeś wszystko co na koncie?:biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Już wszyscy dostali? :eek: muszę koniecznie skrzynkę dziś sprawdzić :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Jestem jak najbardziej za.:cheerful: Poczekałbym jednak aby troszkę sypnęło.Wiem,możemy się nie doczekać tej zimy.:sad: Zdecydowanie poczekajmy na koniec ferii. Obserwuję bacznie kamerki,nie wygląda to źle,choć widać dość dużo ludzisków. Oczywiście ja optuję za wyjazdem poza weekendowym ( bo mam taką możliwość,tak jak i SB) Ale zaryzykowałbym nawet w niedzielę. Niestety nie w tę,bo w nocy ze soboty na niedzielę muszę odebrać seniora z autokaru,który będzie wracał z Andalo. Nam chodzi po głowie weekend... może się uda, ale jeszcze czekamy z decyzją co do miejsca i daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zzocha Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Czyli kasa jest w drucie, no bo jak Ty wysłałeś i nie masz jej na koncie, a u mnie też jej nie ma jeszcze, no to znaczy że jest w drucie:biggrin: Daj znać na priva jak już dopłynie to będę spokojny że żadni twoi kumple mi na chatę nie wjadą:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Nam chodzi po głowie weekend... może się uda, ale jeszcze czekamy z decyzją co do miejsca i daty. Musisz mieć nowe nalepki. Bez nalepek ni hu,hu.:applause: Jeśli na jeden dzień to (my) na Stuhleck. A z noclegiem (noclegami) to na 99% będzie to Kreischberg z TH.A wtedy weekend może być. W moim przypadku z pewnością nie może to być ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Daj znać na priva jak już dopłynie to będę spokojny że żadni twoi kumple mi na chatę nie wjadą:eek: Sam sobie radzę:stupid: A tak poważnie, to dajcie spokój nie będę po 100 razy sprawdzał, jak wysłane zostało to i dotrze, to raczej mnie sprawdzajcie czy się wszystko zgadza:rolleyes:: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 (edytowane) Mam! czekały na mnie w skrzynce :biggrin: SB przelew zrobiony, wielkie dzięki, super, że w ogóle Ci się chciało :applause::cheerful: Gustowne te nalepki i zmieści się spokojnie na mój kask : Edytowane 5 Luty 2014 przez asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Musisz mieć nowe nalepki. Bez nalepek ni hu,hu.:applause: Jeśli na jeden dzień to (my) na Stuhleck. A z noclegiem (noclegami) to na 99% będzie to Kreischberg z TH.A wtedy weekend może być. W moim przypadku z pewnością nie może to być ten weekend. Nalepki już są, jak napisałam, a co do miejsca to myślimy. Trochę też nas determinuje odpowiedni nocleg, bo tym razem musielibyśmy zabrać też Małą. Na pewno w naszym przypadku najszybciej to będzie jakiś weekend marcowy - lutowe już pozajmowane, a i pierwszy marcowy zajęty: mąż zabiera klientów na narty... beze mnie :sorrow::sorrow::sorrow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 mąż zabiera klientów na narty... beze mnie :sorrow::sorrow::sorrow: No cóż asiek w końcu se pojeżdzi :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 (edytowane) Wreszcie dotarły, dla poczty jednak to daleka droga BB-KRK. Dzięki Sławek - przelew zrobiony abyś nie musiał tych kilofów tyle kupować.:biggrin: Edytowane 5 Luty 2014 przez wojmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 No cóż asiek w końcu se pojeżdzi :tongue: Nie kop leżącego Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Nie kop leżącego Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Oj nie bierz tego tak serio :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Oj nie bierz tego tak serio :wink: Luzik :wink: Po prostu mam niedosyt jazdy i trochę mu zazdroszczę tego wyjazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siluete Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Bardzo chętnie przekażę naklejki a jeszcze większa przyjemność dla mnie będzie Ciebie poznać osobiście :happy: Myślę, że jakoś na początku lutego będziemy z Chłopakami z Kielc robić jakieś małe spotkanie na którymś z świętokrzyskich stoków - byłoby miło gdybyś wpadł (dam znać na priv jak coś zmontujemy). Panowie, nasza "nizinna" Skionlinowa Paczka rośnie w siłę :happy: Marboru a dla mnie byś też skołował od razu? Byłabym wdzięczna. Jakoś bym się z Tobą zgadała, żeby odebrać:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dembus Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Nalepeczki dotarły, są świetne. Przelew poszedł. Dzieki SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnusDux85 Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Dzięki SB za naklejki przelew poszedł dziś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi