SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Dzisiaj wysyłam: Matis 991 M-SKi Ratrak Esi70 Aldok63 Rafidemol Roobs 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Mam nadzieje że odłożyłeś mi po dwie sztuki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Staszek2323 nakleił nalepkę skionline.pl na samochód Turbo Dymo SB zawstydził Staszka i także nakleił nalepkę na swój samochód Turbo Dymo Sławku, czy możliwe jest, że 31.12 ok. 14-15 widziałem Cie pod sferą w Bielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Właśnie otworzyłem skrzynkę i zastałem oczekiwaną kopertę :tongue:, po ogarnięciu jest tak :biggrin:. Dzięki Sławek :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Turbo Dymo Sławku, czy możliwe jest, że 31.12 ok. 14-15 widziałem Cie pod sferą w Bielsku? Widziałeś SB,czy cadillacka od SB :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 No tak, niezbyt precyzyjnie się wyraziłem. Cadillaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Turbo Dymo Sławku, czy możliwe jest, że 31.12 ok. 14-15 widziałem Cie pod sferą w Bielsku? Jak widziałeś taki samochód to jest tylko jeden tak "przybrany", a czy to ja mogłem nim być, to teraz ciężko powiedzieć, mogła to być na shoppingu ta pani co ze mną pomieszkuje:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Mam nadzieje że odłożyłeś mi po dwie sztuki : Tak oczywiście:rolleyes::, możesz odebrać w niedziela na Chopoku, bo tam się wybieram na narty:stupid:, no chyba że wolisz u mnie na placu:tongue:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Naklejeczki dotarły - realizacja zamówienia błyskawiczna - SB to rzetelna firma :smile:. Baaaaardzo ładne... Już się nie mogę doczekać, jak zaprezentuję mój ozdobiony kask na stoku:laughing:. Sławku, przelew już poszedł. Jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Na dzień dzisiejszy wybieram 2-opcje : Ps.Co do wyjazdu narciarskiego to może lepiej w niedziele na Zagroń w południe,tam miejsze kolejki :tongue: :stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Tak oczywiście:rolleyes::, możesz odebrać w niedziela na Chopoku, bo tam się wybieram na narty:stupid:, no chyba że wolisz u mnie na placu:tongue:. Na dzień dzisiejszy wybieram 2-opcje : A na narty w niedziele można by się skrzyknąć w południe na zagroniu,tam mniejsze kolejki :tongue::stupid: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 ... Widziałem co napisałaś przed chwilą, to że skasowałeś nic Ci nie da moderatorzy to dalej widzą:tongue::stupid::biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 możesz odebrać w niedziela na Chopoku Coś czuje że Marcin będzie tam czekał już od piątku :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Na dzień dzisiejszy wybieram 2-opcje : A na narty w niedziele można by się skrzyknąć w południe na zagroniu,tam mniejsze kolejki :tongue::stupid: No to zapraszam po nalepki w drodze na Zagroń lub w drodze powrotnej, a ponartować to możemy jak Ci zależy żeby było na Z to może być np. Zauchensee:applause: i od rana i bez kolejek :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Jak widziałeś taki samochód to jest tylko jeden tak "przybrany", a czy to ja mogłem nim być, to teraz ciężko powiedzieć, mogła to być na shoppingu ta pani co ze mną pomieszkuje:smile: Mhm... Bo chodzi o to, że GD był... mulatem :biggrin: Wykąpałeś go od tamtego czasu? :stupid: A druga sprawa, Chopok. Jestem ciekaw, co Ci MB wywróży. Już raz się jego przepowiednie sprawdziły i było to całkiem niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIKEL 1977 Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Jestem ciekaw, co Ci MB wywróży. Że tam jego noga nie postanie :eek: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 (edytowane) Mhm... Bo chodzi o to, że GD był... mulatem :biggrin: Wykąpałeś go od tamtego czasu? :stupid: A druga sprawa, Chopok. Jestem ciekaw, co Ci MB wywróży. Już raz się jego przepowiednie sprawdziły i było to całkiem niedawno Wróżba gotowa. SB nie będzie prędko na Chopoku a raczej nawet nigdy.:stupid: W przypadku SB wróżenie jest proste.:tongue: Edytowane 4 Luty 2014 przez MB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Otwarty trening dla mediów Tiny Maze na Chopoku - myślę, że to by go zmotywowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Otwarty trening dla mediów Tiny Maze na Chopoku - myślę, że to by go zmotywowało Tak,ale aby usiąść przed telewizorem.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Oj tam, oj tam - ja wierzę, że by się ruszył wtedy w okolice Liptovskiego Ale Ty go lepiej znasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_br Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 I do mnie nalepki dzisiaj dotarły:wink: Kasa przelana. SB wielkie dzięki :applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Naklejki dziś dotarły i do mnie. Właśnie zrobiłem przelew, dzięki SB za poświęcony czas na realizację tego fajnego projektu :beer: Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 No to zapraszam po nalepki w drodze na Zagroń lub w drodze powrotnej, a ponartować to możemy jak Ci zależy żeby było na Z to może być np. Zauchensee:applause: i od rana i bez kolejek :applause: Wiesz,tak myśle że w sumie nie ma problemu : Niedziela koło 4 rano wyjazd i byśmy zdążyli na pierwsze krzesło np. Semmering Stuhleck :applause: Co ty na to,może ktoś by jeszcze chciał sie sciepnąć na paliwo na jeden dzień nartowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Wiesz,tak myśle że w sumie nie ma problemu : Niedziela koło 4 rano wyjazd i byśmy zdążyli na pierwsze krzesło np. Semmering Stuhleck :applause: Co ty na to,może ktoś by jeszcze chciał sie sciepnąć na paliwo na jeden dzień nartowania Jestem jak najbardziej za.:cheerful: Poczekałbym jednak aby troszkę sypnęło.Wiem,możemy się nie doczekać tej zimy.:sad: Zdecydowanie poczekajmy na koniec ferii. Obserwuję bacznie kamerki,nie wygląda to źle,choć widać dość dużo ludzisków. Oczywiście ja optuję za wyjazdem poza weekendowym ( bo mam taką możliwość,tak jak i SB) Ale zaryzykowałbym nawet w niedzielę. Niestety nie w tę,bo w nocy ze soboty na niedzielę muszę odebrać seniora z autokaru,który będzie wracał z Andalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 No to super :cheerful: Sprawdzałem ośrodek i wszystko chodzi,oprócz jednego kruciutkiego łorcyka Wyjazd poza weekendowy nie stanowi dla mnie żadnego problemu :wink: Ps,Reszte jak co to na pv lub tel. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi