MB Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 I się doczekałem :biggrin: Widziałem naklejki, wybrałem tę mniejszą :laughing: Są bardzo atrakcyjne :cheerful: P.S. teraz nie mogę spać :eek: Widzę,że dokonałeś życiowego wyboru.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Widzę,że dokonałeś życiowego wyboru.:crazy: Fuck :laughing:, czemu mnie wcześniej nie ostrzegłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Ja na swoje grzecznie czekam :angel: a te co już mam może na kije nakleję : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 A czy juz można składać zamówienia ? Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 A czy juz można składać zamówienia ? Wysłane Tapatalkiem Dajcie się mu ogarnąć i wylizać rany.:tongue: Jeszcze nie meldował,że przekroczył Olzę.:happy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Ok w takim razie czekam cierpliwie dalej Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 I się doczekałem :biggrin: Widziałem naklejki, wybrałem tę mniejszą :laughing: Są bardzo atrakcyjne :cheerful: No to cieszę się że się podobają, a jeszcze z dostawą takiego kuriera, to już w ogóle:smile:. Innym dostarcza listonosz oschły zazwyczaj:angry:, lub muszą sobie kopertę wyciągnąć z nie dość że czerwonej, to jeszcze zimnej skrzynki. Mam nadzieję że doceniłeś że Kasia poświęciła swój cenny czas i paliwo na dojazd i wynagrodziłeś jej to jakąś pyszną kawką?: Czy dałeś jaj 2 zeta i już?:tongue: Jestem już w PL. kto chętny na nalepki proszę pisać których ile na PMa wraz z adresem, kto napisał w ostatnim tygodniu zamówienie nie pisze. Padają pytania o koszt dostawy, więc odpowiadam 3 zł bez względu na ilość, list Pocztą Polską priorytetowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 No to cieszę się że się podobają, a jeszcze z dostawą takiego kuriera, to już w ogóle:smile:. Innym dostarcza listonosz oschły zazwyczaj:angry:, lub muszą sobie kopertę wyciągnąć z nie dość że czerwonej, to jeszcze zimnej skrzynki. Mam nadzieję że doceniłeś że Kasia poświęciła swój cenny czas i paliwo na dojazd i wynagrodziłeś jej to jakąś pyszną kawką?: Czy dałeś jaj 2 zeta i już?:tongue: Jestem już w PL. kto chętny na nalepki proszę pisać których ile na PMa wraz z adresem, kto napisał w ostatnim tygodniu zamówienie nie pisze. Padają pytania o koszt dostawy, więc odpowiadam 3 zł bez względu na ilość, list Pocztą Polską priorytetowy. Dałem 4 zeta :laughing: Ale dopiero dzisiaj sobie przypomniałem, że potrzebuję jeszcze jedną. Chyba muszę znowu się umówić :cheerful: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Dałem 4 zeta :laughing: Ale dopiero dzisiaj sobie przypomniałem, że potrzebuję jeszcze jedną. Chyba muszę znowu się umówić :cheerful: O to prawie będzie miała na przelew do mnie, a paliwo na dojazd to już masz w gratisie od niej:tongue: Co do nalepek to możesz je zamówić teraz tylko u mnie:rolleyes:: Wskazówki jak to zrobić znajdziesz w temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ale dopiero dzisiaj sobie przypomniałem, że potrzebuję jeszcze jedną. Chyba muszę znowu się umówić :cheerful: Sprytne! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Sprytne! Nie oddamy więcej Wróżki w "argentyńskie ręce".:applause::biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Nie oddamy więcej Wróżki w "argentyńskie ręce".:applause::biggrin: "Nie oddamy" jest bardzo trafne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zamówione - teraz grzecznie czekam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Niom ja też zamówiłem Wysłane Tapatalkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zejdźcie wszyscy ze mnie bo czuję się molestowana :stupid: Nie wiem Sławek ja Ty to wszystko teraz ogarniesz - tym bardziej z depresją powyjazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zejdźcie wszyscy ze mnie bo czuję się molestowana :stupid: Nie wiem Sławek ja Ty to wszystko teraz ogarniesz - tym bardziej z depresją powyjazdową Wiesz, może dzięki temu nie będzie miał czasu oddać się depresji :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zejdźcie wszyscy ze mnie bo czuję się molestowana :stupid: Gdzież bym śmiał. Znasz mnie.:smile: Ja nie molestuje. Przechodzę zaraz ostro do ataku.:wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuenosAires Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zejdźcie wszyscy ze mnie bo czuję się molestowana :stupid: Nie wiem Sławek ja Ty to wszystko teraz ogarniesz - tym bardziej z depresją powyjazdową Mi też się trochę nudzi, zatem: :biggrin: 1. Wróżka coś wspominała o równouprawnieniu w dystrybucji naklejek :biggrin: 2. Użyła też słów: parytet, emancypacja, gender. Tego zupełnie nie zrozumiałem :stupid: 3. BTW, już ja Wróżce pomogę dokonać dobrego wyboru. Komu oddać naklejki! :cheerful::cheerful::cheerful: 4. Znam takie dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Sprytne! Było by i może sprytne:rolleyes:: gdyby SB w tym nie partycypował, a jak to SB... nie lubi jak się mu cokolwiek z pod kontroli wymyka:tongue:, tak więc co by chaosu nie było nalepki będą wysyłane tylko pocztą lub osobisty odbiór u mnie:smile:. Nalepki u Wróżki są już zadysponowane co do szt:rolleyes::. Do wysyłki mam przygotowane koperty dla: Asiek Maikel1977 Paweł BR Wojmu Pinio46 Hupon ZZocha Dembus Jata-70 Przemek Magnus Dux85 Megalen Na dzisiaj tyle, jeśli ktoś nie otrzyma przesyłki w ciągu tygodnia, a wydawało się mu że zamówił to proszę ponowić zamówienie. Jeśli się machnąłem w liczeniu to proszę oczywiście poprawić mnie:tongue:. A i nie śmiejcie się że koperta duża jak nawet 2 małe nalepki, mam 1 szablon i już, a do małej duża nalepa nie mieści się. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Nie wiem Sławek ja Ty to wszystko teraz ogarniesz - tym bardziej z depresją powyjazdową Nie ma czegoś takiego jak depresja powyjazdowa:rolleyes::, może być ewentualnie reisefieber:smile: W końcu to że się wróciło, nie wyklucza tego żeby tylko narty przeostrzyć i jechać znowu:applause: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Zostałem pominięty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wysyłam ponownie zamówienie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już wiem dlaczego, przeczytałem PW. Ok, czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratrak Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ja pisałem PW, ale niestety brak odpowiedzi :. SB, odezwij się jeśli możesz :wink:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 Ja pisałem PW, ale niestety brak odpowiedzi :. SB, odezwij się jeśli możesz :wink:. Napisz jeszcze raz zamówienie na PMa, pamiętam że pisałeś, ale zrobiłem porządki w skrzynce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Kiedyś w wolnej chwili samowolnie :redface:"popełniłem naklejki na mój i córki kachol. Kachole już trochę wyeksploatowane więc czas na zmianę i nowe naklejki.Zamówiłem już oryginały i proszę o wybaczenie najjaśniejszego SB - więcej grzechów nie pamiętam :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 naklejki dotarły-są super, przelew wysłany starszemu synowi tak się spodobały, że chciał sobie tą większą na kask nakleić:laughing: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi