marcinn Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Musicie się uzbroić w cierpliwość, bo się przed chwilą okazało że w czwartek muszę jechać na tydzień do sanatorium w Alta Badia:tongue:, Musisz...e no chyba Cie nikt nie zmusza :tongue: Bąć twardy nie jedź :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marboru Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Bąć twardy nie jedź :biggrin: :biggrin: :biggrin: Marcinie, Sławek twardy Facet, ale chyba nie aż tak :biggrin: :biggrin: PS. Czekam na relację i się doczekać nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 :biggrin: :biggrin: Marcinie, Sławek twardy Facet, ale chyba nie aż tak :biggrin: :biggrin: PS. Czekam na relację i się doczekać nie mogę. Mariusz będzie,będzie,ale teraz od domciu dzieli mnie kilka godzin lotu :wink: Troche zarobiony jestem,a żonka już mi grandzi coś o wyjeździe na narty : chyba się zmuszę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 q...a! Ja przez was pojadę niespakowany:biggrin: zamiast się pakować to koperty kleję, kilka dzisiaj wysyłam:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jata_70 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 ja proszę 3 małe i 1 dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinn Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 q...a! Ja przez was pojadę niespakowany:biggrin: zamiast się pakować to koperty kleję, kilka dzisiaj wysyłam:smile: Sławek to Ty się sprężaj z tym pakowaniem A może Ty masz jak mój szwagier,dwa biegi wolny i glanc wolny :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MB Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 A może Ty masz jak mój szwagier,dwa biegi wolny i glanc wolny :tongue: Te dwa to On (a raczej my obaj) mamy zakleszczone.:tongue: Generalnie na nadbiegach "chodzimy". 5ka i 6ka non stop.:biggrin: A pomysły w głowach na "ósemce" chyba.:crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Sławku deklaruję zakup kilku sztuk (będą na zaś :smile:). Jestem w stanie odebrać osobiście. Daj tylko znać kiedy zgłosić się z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hupon Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Musicie się uzbroić w cierpliwość, bo się przed chwilą okazało że w czwartek muszę jechać na tydzień do sanatorium w Alta Badia:tongue:, tak więc wszystkie nalepki co mają iść wysyłkowo będą wysyłane dopiero po powrocie, no ale nie ma problemu żeby je odbierać w Alta Badia:smile:. Polecam "zabiegi rehabilitacyjne " :laughing: na trasie Gran Risa w La Vila i Saslong w Val Gardenie. Po powrocie podaj sposób odbioru naklejek (osobiście, poczta, "gdzieś" w B-B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafidemol Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Super pomysł i wykonanie. SB graty za chęci. Może te naklejki odnowią społeczność. Podpisuję się w całości.:angel: Ja zapotrzebuję 2 duże i 3 małe. Mogę pomóc w dystrybucji w okolicach Katowic i Mikołowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Ja nadal nie spakowany, no ale są ważniejsze zadania do wykonania: :biggrin: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Ja nadal nie spakowany, no ale są ważniejsze zadania do wykonania: :biggrin: No, widzę, że MB (dawniej Figo :biggrin:) zyskał groźnego konkurenta do tytułu box roku! Trzeba przyznać, że równie ładnie się komponuje. : A co do pakowania - to co tu pakować? Sześć par nart do boxu, karta kredytowa do kieszeni i jazda! :biggrin: :wink: : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woocash Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 Bardzo chętnie przekażę naklejki a jeszcze większa przyjemność dla mnie będzie Ciebie poznać osobiście :happy: Myślę, że jakoś na początku lutego będziemy z Chłopakami z Kielc robić jakieś małe spotkanie na którymś z świętokrzyskich stoków - byłoby miło gdybyś wpadł (dam znać na priv jak coś zmontujemy). Panowie, nasza "nizinna" Skionlinowa Paczka rośnie w siłę :happy: No to jest słuszna koncepcja.:happy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 22 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2014 No, widzę, że MB (dawniej Figo :biggrin:) zyskał groźnego konkurenta do tytułu box roku! Trzeba przyznać, że równie ładnie się komponuje. : A co do pakowania - to co tu pakować? Sześć par nart do boxu, karta kredytowa do kieszeni i jazda! :biggrin: :wink: : Sławek karty używa jako drapaczki do szyb i lusterek :eek: Lepiej wziąć gotówkę. Czekam z niecierpliwością na relację z "sanatorium",ja zamierzam podleczyć się w tym rejonie od 15 lutego:biggrin: Zdrówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aressi Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Sławek karty używa jako drapaczki do szyb i lusterek :eek:Lepiej wziąć gotówkę.Dobra skrobaczka zawsze się przyda! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojmu Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dobra skrobaczka zawsze się przyda! :biggrin: [ATTACH=CONFIG]13012[/ATTACH] U nas to trzeba twój wynik dzielić na trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Witam, poproszę 2 x dużą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobs Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dobrze byłoby to uporządkować bo SB koperty będzie kleił do Sylwestra o ile się nie pomyli co, ile i do kogo Jak wspomniałem na Wrocław i okolicę mogę robić za "skrzynkę" odbiorczą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacus Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dostałem dzisiaj list od SB :cheerful: ...a jutro będę się lansował na stoku :biggrin: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Dobrze byłoby to uporządkować bo SB koperty będzie kleił do Sylwestra o ile się nie pomyli co, ile i do kogo Dlatego też prosiłem o zamówienia dopiero za tydzień jak wrócę, na razie poszło kilka pilotażowych przesyłek, kto ich nie otrzymał a teoretycznie zamawiał to proszę to zrobić jeszcze raz, ale podkreślam na moje hasło w temacie za ok. tydzień. zamówienia na PMa z informacją ile sztuk dużych, ile małych i adres do wysyłki. W kopercie będzie kartka z rozliczeniem i danymi do wpłaty. Wysyłam listem priorytetowym zwykłym. Jak wspomniałem na Wrocław i okolicę mogę robić za "skrzynkę" odbiorczą Super, w takim razie zrób rozpoznanie tak jak Marboru ile do Ciebie posłać, to jest i ułatwienie dla mnie i koszt przesyłki jednorazowy, tym bardziej że jest zima to na stokach można się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROCH Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 .....mała naklejka z tyłu kasku np. "SKIONLINE jata_70" czy "SKIONLINE janek57" pozwalałaby łatwiej odnaleźć się na stoku , poznać się , pogadać w realu......Ja od kilku lat tak jeżdżę:Ale fakt, faktem trochę nowych nalepek by się przydało, także uderzę do Sławka za ok. tydzień, tak, jak prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 .....mała naklejka z tyłu kasku np. "SKIONLINE jata_70" czy "SKIONLINE janek57" pozwalałaby łatwiej odnaleźć się na stoku , poznać się , pogadać w realu...... Myślałem o tym, ale nalepka tego typu jak te które zrobiłem w ilościach jednostkowych to koszt za sztukę wyjdzie kilka dziesiąt zł, więc to nie ma sensu, no i potem taki MB, to co? skrobanka i okres przejścioowy z nalepką treśći SKIONLINE.PL/MB(dawniej FIgo) - by miał nalepa w koło kasku, zresztą tak jak Wróżka, czy Blondynaka na nartach:applause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 (edytowane) Moja naklejka "szuka" miejsca na kasku, bo tam gdzie wstępnie ją planowałam (tył kasku) chyba się nie zmieści :eek: trzeba pokombinować : Edytowane 24 Styczeń 2014 przez asiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 Moja naklejka "szuka" miejsca na kasku, bo tak gdzie wstępnie ją planowałam (tył kasku) chyba się nie zmieści :eek: trzeba pokombinować : A co chcesz nalepić tą co jest rekomendowana na boks? Zobacz na zdjęciach gdzie ja nalepiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asiek Napisano 24 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2014 A co chcesz nalepić tą co jest rekomendowana na boks? Zobacz na zdjęciach gdzie ja nalepiłem A, bo ja wiem : brałam co było :wink: zaraz sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi